Acaba bu bot bana uydu mu? yoksa yarım numara büyük mü alayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dogac Yildirim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,470

Dogac Yildirim

Yeni Üye
Merhabalar. Ben gönlü dağlarda, kendisi şehirde olan bir garip öğrenciyim. ;D Merrell'in şu botunu http://www.merrell.com/US/en-US/Product.mvc.aspx/16674M/33906/Mens/Moab-Mid-GORE-TEX-Wide-Width?dimensions=0 aldım fakat tereddütlerim var. Spor ayakkabıda 43 numara giyiyorum, Bu botumu da 43.5 Numara aldım. Bağcıkları iyice sıkı bağladığımda normal dururken, yürürken parmaklarım öne değmiyor fakat inişte veya kendim zorlarsam öne değiyorlar. Bağcıklar bağlı değilken ayağımı sonuna kadar ittiğimde arkada serçe parmağımın gireceği kadar yer kalıyor. Acaba 44 numarası ile değiştirsem mi? Yaşım da 19, o kadar para verdik birde ayak büyürse kahrolurum. Birkaç yazı buldum bu sitede okudum ama tatmin edemedim kendimi. İlk mesajımda böyle uzun bir soru sordum kusura bakmayın artık :-\

Saygılarımla..

Etiketler
Ynt: Acaba bu bot bana uydu mu? yoksa yarım numara büyük mü alayım?

imkanın varsa değiştir. ben genelde ayak ölçümden 1.5 numara büyük ayakkabılar alırım.. bu güne kadar sıkıntısını yaşamadım...

Teşekkürler. Zaten yarım numaranın da çok fark edeceğini sanmıyorum (rahatsızlık verecek kadar)

Yarım numara büyüğünü aldım ama sorun yaşadım burun kısmı ayağıma geçirdiğim gibi açıldı kalitesiz yapıştırıcı kullanılmış. Sağolsunlar değiştirdiler ama.

bence yenisi ile değiştirmeden paranın iadesini alman daha doğru olurdu. aynı şey doğada başına gelirse çok zorlayacaktır seni

http://www.outdoorhaber.com/outdoor-haber-sohbet-gelecek-planlari/

Şu sayfada konu gayet güzel anlatılmış.Sayfanın altlarına doğru dağcılık botu alırken dikkat etmemiz gerekenler diye bir video var izlemeni tavsiye ederim.

Video için teşekkürler. Evet dediğiniz gibi keşke iade etseymişim. Güzel malzeme kullanmışlar ama işçiliği çok berbat. Şimdikinin de dili soldan sağa doğru kayıp duruyor yamuk dikilmiş. Yazık etmişler goretex kumaşa vibram tabana..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler