Arama sonuçlarınız

1. A

Çöpe Vurdum

Ynt: Çöpe Vurdum Evet oyle ama Ben minionarimdan faydalanmak istedigim Için anlasmali yerleri ariyorum.yoksa herangi bir Kay it tutturup tabiki kaskoya yaptirabilirim.fakat bu seferde aracta hasar raporu olusur tramer kayitlarinda

2. A

Çöpe Vurdum

Ynt: Çöpe Vurdum Yapar,yapar iyi bir usta bulursak halleder olmadi 50-100de cebimden veririm.maltepe,kartal yada kocaelide onerebiliceginiz bir yer varmi arkadaslar arabayi baglamadan ve ben I bekletmeden bu IsI ayni gun icinde bitireblicek ???kaskom axa
  3. A

Çöpe Vurdum

Ynt: Çöpe Vurdum Resimler

4. A

Çöpe Vurdum

Geçen geri geri giderken birden arkama çöp çıktı.ne olduğunu anlayamadım ;D 8) Bagaj kapağında Göçük oluştu çok azda olsa boya zarar gördü.Auto kinge götürmeye düşünüyorum ama İnternetten araştırdığım kadarı ile Herkes Auto Kingden şikayetçi.Labali,Saygısız olsada olur olmasada olur...
  5. A

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ bunu yapanın allah belalarını versin

6. A

Cherokee ayna

Ynt: Cherokee ayna Benim aynayi kirmislardi servise sordum 1200 tl istedi.yan sanayisini aldim daha sonra 250 tl

7. A

grand cherokee 99-04 kalorifer sorunu

Ynt: grand cherokee 99-04 kalorifer sorunu Mercedes servisinde yaptirsam tahmini maliyet ne our bilginiz varmi
  8. A

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] Keske ertelensede 2.3.4 mart olsa bend gelsem 8) saka tabiki herkese iyi eglenceler
  9. A

beyaz duman sorunu 3.1

Ynt: beyaz duman sorunu 3.1 Seyit tsk edeerim yazdiklariniz icin bir usta bulup aktariyim dediklerinizi bakalim ne dusunucek

10. A

beyaz duman sorunu 3.1

Ynt: beyaz duman sorunu 3.1 Evet enjektorlerin birinde arza vardi ama degistrdim onu ve bu konuda suanlik bir problem yok gibi.siyah duman atmiyor.ayrica beyaz dumanida uzun sure gectikten sonraki calistirmalarda atiyor

11. A

grand cherokee ses sistemi

Arkadaslar 3.1 limited var.sol on kapi hoparlöru bozuldu calismiyor.bu bahaneyle yeni bir ses sistemimi takiyim sizce yada yaptirip devam mi? 8) bu arada orjinali infty gold. Önerisi olan ?
  12. A

grand cherokee 3.1 td yedek parca hakkında yardım

Ynt: grand cherokee 3.1 td yedek parca hakkında yardım Cosar özkan bey

13. A

beyaz duman sorunu 3.1

Ynt: beyaz duman sorunu 3.1 Gecen gun biriside motor yataklarinda yag gordum Sanki demisti.hay Allah neyapmak gerekirki simdi :'(
  14. A

grand cherokee 99-04 kalorifer sorunu

Ynt: grand cherokee 99-04 kalorifer sorunu Koloriferi actigim zamn sol taraftan tamamen sicak.sag taraf isee tamamen sogUK ufluyor.sag Tarafa oturanlar isyan ediyor artik:) aracin benden onceki sahibi koloriferi sokturmus tahminimce baglayan ustalarda sacmalayip yanlis baglamislar die...
  15. A

grand cherokee 3.1 td yedek parca hakkında yardım

Ynt: grand cherokee 3.1 td yedek parca hakkında yardım Bendede ayni aractan var ve aracim icin parcalari ankaradaki jeep yedek paracaci olan bu arkadastan aliyorum fiyatlarida gayet uygun.0312 278 2460 havele yapiyorsunuz gonderiyorlar.butun parcalar var bildigim kadari ile

16. A

beyaz duman sorunu 3.1

Merhaba arkadaslar 3.1 grand Cherokeem var araci ilk calistirmalarda calistiramiyordum 15 kere isitip cevirmem gerekiyordu ;D calistirmayi basardigimda ise motor 5,6saniye zipliyor ve arkadan pamuk beyazi duman atiyordu.ama oyle Boyle degil.daha sonra bir ustaya goturdum isitma bujisinin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri