Arama sonuçlarınız

1. BIM01

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu malum erzurum soğuğu ..yaz aylarındada aynı şekilde zor çalışıyomu ..sıralı sistem lpg mi takılı ..

2. BIM01

İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ elimizdeki anatarın içindeki çipi cıkarıp kontağın oralara iç bir yerlere yapıştırdınmı imo artık yok arabayı herhangi bir anahtacıda yaptırdığın anahtarla calışır hadda düz kontakla bile ...hocam bu bilgi cok işime yarar teşekkurler haklısınız bilgi paylaşım...
  3. BIM01

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ bencede antende cunku devamlı yapmıyo 3 ayda 6 ayda 1 sefer ya yapıyo ya yapmıyo ..cıp tam olarak nerde acaba biliyomusunuz... yanlış hatırlamıyorsam immo anteni ya da bağlantısı arka sol ya da sağ tarafta idi. ama nerde okudum ne zaman okudum...

4. BIM01

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ bu gun anahtar kopyalayan bir yere goturdum anahtarı kısaca bahsettım olaydan anahtarı bi cıhaza taktılar sanırım kodları kopyalayan cıhaz onların dedıklerıne gore anahtarda sorun yok gıbı ..sorun aracın imbo beynınde olabılır dedıler ....araba gelecek sokup...
  5. BIM01

Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması ucu acıktı zaten siz ilk ikna edensiniz eger mumkunse bize makbuzu gonderın bizde burda daha rahat kademe dusurelım...

6. BIM01

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı? neredeyse yuzde yirmi fark etmiş cok buyuk fark var .

7. BIM01

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ haklısın ben kontagın içindeki cipi düşünmemiştim ondada sorun olabilir..not alıyorum ..
  8. BIM01

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması demekki kasko degerleri belli olmuş bizede vergi dairesi yolu gorundu ..vergiler zaten cok fazla birde fazla para odemenin ne geregı var
  9. BIM01

Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta

Ynt: Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta NASIL BULDU HOCAM KAÇ PARA TUTTU

10. BIM01

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. hayırlı olsun..takip

11. BIM01

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ kadir hocam bilgi icin tşk istanbulda olsak bu işler biraz daha kolay olurdu ama malum elazıgda olunca malesef..buralarda arac mutlaka gelecek ve araba calışırken kopyalanacak felan denıyo 100 tl uzaktan kumandasız 200 tl uzaktan kumandalı fıyat veriyolar
  12. BIM01

Arkadaşlar benim arcta soyle bır sorun vardı .araba sorunsuz calışıyorken gidiip stop ettiginizde bir cok nadir olsada araba calışmıyodu oldur allah calısmıyo ama kapatıp gıdıyosun bır sure bekle gel calısıyo bazen calışmıyo .en son usta bakınca motora benzin gelmiyo dedi pompa bozuk degişecek...

13. BIM01

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 emre bey geçmiş olsun..tabiki maddi ve manevi olarak yıpratacaktır sizi ama yinede şanslısınız birde bu olay gürcistan gezisinde meydana gelseydi sorunlar problemler birbirini takip ederdi
  14. BIM01

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

hangi araç motoru yanan araçmı
  15. BIM01

Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta

Ynt: Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta hala bekliyoruz işin püf noktasını...

16. BIM01

Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!

Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!! hocam arac benzinde sorunsuzsa lpg den kaynaklıdır bence tabi üstatlarımız var onlar daha iyi bilirler. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69227.0 bu linkte lpg ile ilgili bilgi ve sorulara yanıt veren bir arkadaş var ona bir sor istersen
  17. BIM01

AISIN Manuel HUB montajım

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım aslında bu manuel hublar ve abs sensoru sıkıntılı gıbı birisi yurt dışından uygun fiyata getirtebilirse hem bicok kişinin sorununu cozmuş olacak hemde emegının karşılıgını almış olacak
  18. BIM01

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

cihan otodan aldım parcaları aslında emre bey bahsettiğiniz opelsaab sitesinden de sordum rotil ve rot başı cihandan daha uygundu ama ust salıncak burcunu cihanda 4 adet 90 tl dedi ama opelsaab 2 adet 90 tl diyince cihan toplamda daha cazip geldi.. rot balans 30 tl...

19. BIM01

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler levent bey senden her gün yeni ve faydalı bilgiler ogreniyoruz ..saygılar..
  20. BIM01

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması sistemleri acıktır ama 2013 kasko oranlarının acıklanması biraz gecikoyor en ıyisi 2 hafta gitmek ..gidipte işi halletmeden donmemek ıcın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri