Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ
elimizdeki anatarın içindeki çipi cıkarıp kontağın oralara iç bir yerlere yapıştırdınmı imo artık yok arabayı herhangi bir anahtacıda yaptırdığın anahtarla calışır hadda düz kontakla bile ...hocam bu bilgi cok işime yarar teşekkurler haklısınız bilgi paylaşım...
bencede antende cunku devamlı yapmıyo 3 ayda 6 ayda 1 sefer ya yapıyo ya yapmıyo ..cıp tam olarak nerde acaba biliyomusunuz...
yanlış hatırlamıyorsam immo anteni ya da bağlantısı arka sol ya da sağ tarafta idi. ama nerde okudum ne zaman okudum...
bu gun anahtar kopyalayan bir yere goturdum anahtarı kısaca bahsettım olaydan anahtarı bi cıhaza taktılar sanırım kodları kopyalayan cıhaz onların dedıklerıne gore anahtarda sorun yok gıbı ..sorun aracın imbo beynınde olabılır dedıler ....araba gelecek sokup...
Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması
ucu acıktı zaten siz ilk ikna edensiniz eger mumkunse bize makbuzu gonderın bizde burda daha rahat kademe dusurelım...
demekki kasko degerleri belli olmuş bizede vergi dairesi yolu gorundu ..vergiler zaten cok fazla birde fazla para odemenin ne geregı var
kadir hocam bilgi icin tşk istanbulda olsak bu işler biraz daha kolay olurdu ama malum elazıgda olunca malesef..buralarda arac mutlaka gelecek ve araba calışırken kopyalanacak felan denıyo 100 tl uzaktan kumandasız 200 tl uzaktan kumandalı fıyat veriyolar
Arkadaşlar benim arcta soyle bır sorun vardı .araba sorunsuz calışıyorken gidiip stop ettiginizde bir cok nadir olsada araba calışmıyodu oldur allah calısmıyo ama kapatıp gıdıyosun bır sure bekle gel calısıyo bazen calışmıyo .en son usta bakınca motora benzin gelmiyo dedi pompa bozuk degişecek...
Ynt: 2001 3.2 V6
emre bey geçmiş olsun..tabiki maddi ve manevi olarak yıpratacaktır sizi ama yinede şanslısınız birde bu olay gürcistan gezisinde meydana gelseydi sorunlar problemler birbirini takip ederdi
Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!
hocam arac benzinde sorunsuzsa lpg den kaynaklıdır bence tabi üstatlarımız var onlar daha iyi bilirler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69227.0 bu linkte lpg ile ilgili bilgi ve sorulara yanıt veren bir arkadaş var ona bir sor istersen
Ynt: AISIN Manuel HUB montajım
aslında bu manuel hublar ve abs sensoru sıkıntılı gıbı birisi yurt dışından uygun fiyata getirtebilirse hem bicok kişinin sorununu cozmuş olacak hemde emegının karşılıgını almış olacak
cihan otodan aldım parcaları
aslında emre bey bahsettiğiniz opelsaab sitesinden de sordum rotil ve rot başı cihandan daha uygundu ama ust salıncak burcunu cihanda 4 adet 90 tl dedi ama opelsaab 2 adet 90 tl diyince cihan toplamda daha cazip geldi..
rot balans 30 tl...
sistemleri acıktır ama 2013 kasko oranlarının acıklanması biraz gecikoyor en ıyisi 2 hafta gitmek ..gidipte işi halletmeden donmemek ıcın