Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ocak Ve Şohben Ve Hatta Buzdolabı İçin Lpg Tankı?
insel hocam merhabalar..ilk bende aynı şeyi düşündüm..tank imalatı yapan yerleri araştırdım(tabi kendi çevremde tanıdıklar vasıtasıyla tank imal eden firmaları)çok ucuk rakamda fiyat çekiyorlar..özel imalat belki istanbulda olabilir ama...
Ynt: Ocak Ve Şohben Ve Hatta Buzdolabı İçin Lpg Tankı?
Halen kullanmakta olduğum t3 westfalia nın orjinal lpg tankı dış etkenlere maruz kaldığı için sökmek durumunda kaldım..orjinali yurt dışından getirtmek çok pahalı..bu sebeble zihni sinir projeyi hayata geçirmek şart oldu..öncelikle dolap...
gözümden sakındığım.üzerine titrediğim westy imi turistik bir amac için satmam gerekiyor..ilgilenenler linkten görebilir.fiyatı abartılı bulabilirsiniz fakat görün deneyin araba başında pazarlık...
Ynt: Site Üzerinden Yüklenen Fotoğrafları Göremiyorum
chrome kullanıyorum lakin bütün tarayıcıları denememe rağmen hala fotoğrafları göremiyorum.. :'( :'( :'(
Ynt: Yaşam Aküleri Harici Şarj Dinamosu İle Doldurulabilir Mi?
Affınıza sığınarak kendi aracımdaki sistemi sizlere izah edeyim..belki faydası dokunur..
motor ve yaşam aküm var..şarj için ikiside birbirine bağlı.Yaşam aküm yolculuk esnasında tam kapasitede dolmasada işimi görüyor..harici...
Bayram sonrası marmarise kadar rota belirlemiştim.urladan başlayıp seferihisar özdere ve aşağılara kadar inmeyi planlıyordum.mordoğanda elle tutulur kamp yok..seferi hisarda teos ta .EHH denilebilecek 1 kamp var..meşhur hipoya bende uğradım..içeri girdim kardeş sen kimsin diyen olmadı..muhattap...
Ynt: Karavan Mobilyası İmal Eden Firma Veya Usta..acil...
Teşekkür ederim :) iç donanımla ilgili bütün alt yapı yeniden yapıldı..yaşam aküsü ve ekipmanları tekrar elden geçirildi..ekstaradan ilave ekipman taktırmadım..ama şuanki haliyle opsiyonel bir tasarım oldu..suat bey ile elektirik ve...
Öncelikle emeği gecen bütün dolphin karavan ekibine teşekkürü bir borç biliyorum..teslim tarihinde aracımı aldım..güler yüz, hizmet ve kalite konusunda gösterilen çabaların karşılığı ne söylesem azdır.emeği gecen herkeze teşekkür ederim.
Ynt: Cb Telsizlerimi Satıyorum..
sevgili mustafa bey..evde kullanacaksanız şayet merkez istasyon..mobil ise aracınız oluyor..yazılanlardanda belirtildiği gibi .. performanslı bir mobil telsiz için ortalama maliyet 400-600 tl.iş sadece telsiz ile bitmiyor..öncelikle iyi bir anten(cebeci) uygun...
Ynt: Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları
Hayırlı olsun bülent bey..iyi günlerde kullanın..isa ustaya söyleyin güzel yapsın mobilyaları..benim westy de çarşamba teslim alıcam .. :)
Gecen hafta westy teslim ettim..yoğunluk dolayısıyla p.tesi başlandı..şuan için kalıp çıkartılıp yerlerine alıştırılması aşamasında..malzemelerin yerleşiminde ve 1-2 detay üzerinde mutabakaya vardık..alıştırma ve kesim işlemlerinden...
Sevgili ercan ..ilgine teşekkür ederim..gecen hafta güzel izmirin güzel insanı http://dolphinkaravan.com/ sahibi suat bey ve ekibi ile tanışma fırsatım oldu .. taslaklar ve proje üzerinde karşılıklı anlaşmamız üzerine aracımı gönül...
Ynt: Motokaravan Kullananlar İçin Yaşam Aküsü Araç Aküsü Sorunsuz Baglantı
selamlar .
3 günden beri bende bu konu üzerinde araştırıp hangisini daha faydalı olacağı konusunda fikir ediniyordum..işin açıksacı böyle bir cihazı alma arefesindeyken ..böyle şık bir davranışla karşılaşmam beni çok...
M2 bazında çok malzeme gideceğini sanmıyorum zaten..en kötü ihtimal 2 tabaka gider..zaten 2000 tl bir bütce ayırdım..önümüzdeki hafta için izmir dolphin karavan dan randevu aldım..yüzyüze görüşelim dedi..şayet içime sinerse ve fiyatta...
kenan bey teşekkür ederim..
Yeni dizayn için uğraşıyorum.elimde 3-4 örnek var ..fakat ne şansızlıktır ki..çevremde kendini sadece mutfak ünitelerine adapte etmiş onlarca marangoz var..extradan iş yapma kapasitesi olan ustalar yok...
ilginiz için teşekkür ederim bekir bey.lakin benim amacım aracımı karavana çevirmek değil .sadece mobilyalarını tekrardan yaptırmak ..ilgili topic leri ve adı gecen firmaları zaten araştırdım..son çare olarak bu topic i açtım.özür dilerim.
[b] Merhabalar..
volkswagen T3 westfalia sahibiyim..birsüre önce westy in mobilyalarını değiştirmeye karar verdim(hanımın istekleri doğrultusunda) ;D tekne mobilyası imal eden bir ustayla anlaştım.fakat 3 aydır bugün git yarın gel modunda sallamaya başladı ve yaptırmaktan vazgeçtim.karavan...