Site Üzerinden Yüklenen Fotoğrafları Göremiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,609

lokosit

Kamp III
Yer
BALIKESİR
Herkese selamlar
Herşey pc e format atmamla başladı. Formattan önce siteye site üzerinden yüklediğim ve site üzerinden başkalarının yüklediği tüm fotografları görebiliyordum, ama maalesef her iki bilgisayarımdada göremez oldum. Cep telefonu ile bağlanınca tüm fotolar görülüyor.

İmageshack türü sitelerle yapılan yüklemeleri görebiliyorum, başka forumlarda da site üzerinden yüklemelerde de sorun yaşamıyorum. Sorunum sadece Gezenbilir.com ile alakalı :((

Ne yapmam gerektiğini söyleyen olursa memnun olurum.

Ynt: Site Üzerinden Yüklenen Fotoğrafları Göremiyorum

Mete bey merhaba,

Sorun halen devam ediyor mu acaba? Tarayıcınızın sağ tuş menüsünden yanlışlıkla "Gezenbilir.com grafiklerini engelle" tıklamış olabilir misiniz?

yol' Alıntı:
Mete bey merhaba,

Sorun halen devam ediyor mu acaba? Tarayıcınızın sağ tuş menüsünden yanlışlıkla "Gezenbilir.com grafiklerini engelle" tıklamış olabilir misiniz?
Merhaba
Sedat bey sorun devam ediyor maalesef:(
Tarayıcının sağ tuş menüsü dediğiniz, Mause'un sağ tuş menüsünü kastediyorsanız engelle diye bir seçenekte görülmüyor. zaten her iki bilgisayarımda da aynı durum söz konusu.

Mete bey, acaba bazı fotoğrafları mı göremiyorsunuz yoksa Gezenbilir.com'a yüklenmiş tüm fotoğrafları mı? Mesela en üstte yer alan bannerımızı veya profil fotoğrafınızı görebiliyor musunuz?

Banner ve profil resimlerini, birde imageshack üzerinden yüklenen fotoğrafları görebiliyorum.

acaba bir eklentimi gerekiyor?

Mete bey fotoğraflarını göremediğiniz konulardan birkaç tanesinin linkini yazabilir misiniz? Anladığım kadarıyla yüklenen fotoğraflarda sorun var.

Sedat bey bu fotoları ben yükledim ve görebiliyorken format sonucu görünmez oldular.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44466.0

Mete bey tüm fotoğrafları ve videoları görebiliyorum, herhangi bir sorun yok. Belki tarayıcınızdan kaynaklanan bir sorun olabilir, Explorer yerine Firefox'u deneyebilir misiniz acaba?

http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox

Adaşım zayıf ihtimal ama, birde internet seçeneklerinde resimleri göster kutusu işaretlenmiş mi kontrol edermisin. Zayıf ihtimal diyorum çünkü bu durumda hiç bir resmi görememen gerekiyordu.

int.jpg

Bana tarayıcının (yeni format atıldığı için büyük ihtimal eski versiyon Explorer yüklüdür) ön belleklemesinde bir sorun var gibi geldi ama denemekte fayda var Mete hocam.

yol' Alıntı:
Mete bey tüm fotoğrafları ve videoları görebiliyorum, herhangi bir sorun yok. Belki tarayıcınızdan kaynaklanan bir sorun olabilir, Explorer yerine Firefox'u deneyebilir misiniz acaba?

http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox
Sedat bey explorer 8.0 yüklü, ayrıca chrome yüklü ama maalesef bir eklenti eksik sanırım.
Bu arada firefoxta resimler görünüyor. Çok teşekkür ederim.

Sevgili adaşım ilgine teşekkürler kontrol ettim resimleri göster işaretli.
Aslında bir format daha atsam herşey düzelecek ama firefoxda güzelmiş:smiley:

Çok teşekkürler :smiley:

yol' Alıntı:
Firefox'dan şaşmayın derim ;)
Vallahi haklısınız chrome yi ie den hızlı sanırdım, firefox hem sorunumu çözdü, hemde hızlı olduğunu gösterdi.
Teşekkürler Sedat bey :smiley:

firefox u ben hiç denememiştim şimdi bende heveslendim. :D

chrome kullanıyorum lakin bütün tarayıcıları denememe rağmen hala fotoğrafları göremiyorum.. :'( :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler