Arama sonuçlarınız

1. harpooner35

Kamp Dalış Survivor Tadında

Ynt: Kamp Dalış Survivor Tadında Uzakmış biraz :) ama çok beğendim yeri bu yaz olmasa da bir ara uğramak isterim teşekkürler :)

2. harpooner35

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Kaş kesinlikle harika bir yer. Ben de Temmuz ayında ya Kaş'tayım ya da Adrasan'da ;)
  3. harpooner35

Kamp Dalış Survivor Tadında

Ynt: Kamp Dalış Survivor Tadında Dostum fotoğraflar harika tam da temmuzda yapmayı planladığım tatili yapmışsın. Ben dalış yapacağım bu yüzden nereye gittiğini öğrenebilir miyim? Çadır'ın yerini de çok beğendim mümkünse aynı yere çadır kurabilirim :)

4. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Az önce Adrasan Jungle Bells e baktım da çok güzel görünüyor. Giden var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?
  5. harpooner35

Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum) Yeni öğrendim ben de güncel fiyat 2 kişilik 35 TLymiş. Bana fazla geldi açıkçası.

6. harpooner35

Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı?

Ynt: Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı? Karaburun ve Mordoğan tarafına neredeyse her hafta giderim ancak kamp yapmadım hiç. Ama karaburun kamp için daha ideal duruyor özellikle karaburundan mordoğan değil de yarım adanın diğer tarafına doğru giderken bir çok güzel koy var. Karaburun'da balık...

7. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Teşekkür ederim bu çok iyi oldu.
  8. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Peki Göcek civarında kamp yeri var mı bildiğiniz? Güzel koyları var Göcek'in görmek isterim.
  9. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Evet ben de oyle yapabilecegimi dusunuyorum. Temmuzun ilk haftasi cikacagim sanirim. Eger demreye gelirsem sorularim olabilir :) tesekkur ederim

10. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Dostum bugun aradim andriakeyi. Zipkin yasak dediler bana sen de daliyor musun? Andriakenin fiyatlar cok iyi aslinda ama dedigim gibu zipkin onemli benim icin.

11. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Teşekkür ederim cevabın için. Az önce kaş kampingi aradım. Düşünenler için söyleyeyim Kaş'ta zıpkınla avlanmak yasakmış deniz altını korumak amacıyla. Sahil güvenlik ceza kesiyormuş yakaladığında. Bu arada kaş kamping in fiyatı çadırınız varsa 35 TL (2 kişi için)...
  12. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Ynt: Antalya Kaş'ta Kamp Peki zıpkınla balık avı durumu nedir bu tür yerlerde bilginiz var mı?

13. harpooner35

Antalya Kaş'ta Kamp

Herkese merhabalar, Artık her şey dahil sistemden bıkmış biri olarak bu yaz tatilimi Kaş'ta kamp yaparak geçirmek istiyorum ancak bu konuda hiç bir tecrübe ve bilgim yok. Bir kaç sorum olacaktı. Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanabilirsem ne mutlu bana. Öncelikle ben zıpkınla balık avı yapan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri