Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fidodido Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,145

fidodido

Kamp II
Merhaba arkadaşlar
yarindansonra Kaş'a kamp yapmaya gidiyorum çadır kampı için mekan tavsiyelerine ihtiyacım var
tecrubesi olan vesaire varsa yazarsa çok sevinirim

Etiketler

cemalsamib' Alıntı:
Tabiki efsane KAŞ KAMPİNG
merhaba hakkinda cok sey okudum fakat resimlerden pek hosuma gitmedi cunku cadir kurulacak alan duzeni , daginikligi vs mezbelelik gibi geldi kendi sitesinden .. ayriyeten duş vc gibi yerler cok ozensiz gorunuyor.. genede fikirleriniz ve tecrubelerinizi almak isterim siz neden seviyorsunuz mesela?

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

Ben 30 yıldan fazladır Kaş'a uğradığım her gezimde Kaş Kamping'te kaldım. Belki nostaljisini seviyorum. Merkeze çok yakındır. En azından bu büyük bir avantajdır. İyi geziler.

Kesinlikle Kas Kamping'i tavsiye ederim, duşlar vs özensiz gibi gözükebilir ama kesinlikle temizdir. Ayrıca Kaş yürüme mesafesi 5 dk.

Kas Kamping varken düşünmezdim bile ben başka yer bakmayı. bence de memnun kalırsınız. ben de ekim tatilinde orada olacağım muhtemelen. güzel kamplar :smiley:

Cevaplar için teşekkürler .. cabuk cevap alamadigim icin birkez daha Adrasan Jungle Bells'i tercih ettim (eski Rahmi's)
Adrasan'ın tartışmasız en iyi kamp alanı.. bir kez daha her şeyden memnun kaldım .. yemekler,temizlik,özen... her şeyden önemlisi sevgi.. Bir dahaki sefere Kaş Camping'e gidecegim

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum)

merhaba bu yaz kaş campinge çadır atmak ıstıyorum gunluk ucretlerı ne kadar acaba ?

geçen sene, 2 kişi sanırım 25 tl ödemiştik

teşekurler serkan yıne ortalama o fıyatlardadır :smiley:

en sevdiğim camping alanı ve en rahat insanların olduğu bir camping, iyi eğlenceler :smiley:

çok teşekurler :smiley: pekı serkan fethıyede saklıkent, kelebekler vadısı ve katrancı koyuna gıtmeyı dusunuyorum .baska gıdebılecegım bır yer ya da yapabılecegım bı aktıvıte varmı.. fıkırlerın almak ısterım

birde fethıye ıcın bıldııgn bır kamp alanı var mı :smiley:

Kabak Koyu'nu tavsiye ederim ama Fethiye içinde bir yer bilmiyorum, Ölüdeniz'de iyi bir Camping görmedim

Esenr hanım, daha önce yapmadıysanız Kaş'ta tüplü dalış (scuba) deneyebilirsiniz. Türkiye'de dalışın başkenti denebilir, bu işin en güvenli ve keyifli yapıldığı yer diyebilirim:smiley: Bir acentaya gitmek yerine direkt limandaki teknelerle konuşursanız fiyatlar daha uygun oluyorlar.

esenr' Alıntı:
merhaba bu yaz kaş campinge çadır atmak ıstıyorum gunluk ucretlerı ne kadar acaba ?

Yeni öğrendim ben de güncel fiyat 2 kişilik 35 TLymiş. Bana fazla geldi açıkçası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR