Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım ben bu konuda biraz şanslıyım. Sahibindende gördüğüm ilan ve satıcının söyledikleri ne fazla ne de az idi. İnşallah herkesin karşısına öyle satıcılar çıkar :)
Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları
200 tl diyorlar sadece kaput kenarı için hazır. siz yaptırabilirseniz bana da yaptırın gönderin ben ücretini veriyim. 110luk defender bendeki de. ilgilinebilirseniz hatta toplu olarak yaptıralım. fiyat uygun geldi bana. daha uyguna yaptıran bulan var mı?
Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. ARB havalı almam gerekiyor sonucuna vardım. Ama fiyatlar çok yüksek. Galiba bu sevdadan vazgeçeceğim şimdilik.
Benim kafam baya bir karıştı. Ben şimdi sadece ben istediğimde devreye giren ve çıkan bir kilit istiyorum. Hangi model oluyor :D
Ben de aslında dif lock almadan araç hareket etmez denilince şaşırmıştım. Aslında orada cvp verecn arkadaş zincir takmakla karda gitmekle alakalı dedi sanırım.
Kilit konusuna gelince 600tl civarı mekanik kilitler varmış sanırım. Ya da en ucuz nasıl...
Merhaba arkadaşlar. Ben de defenderıma arka dif kilit takmak istiyorum. 93 model benzinli. Nasıl bir kilit almam lazım.?
Mekanik ya da sadece istendiğinde devreye giren bir kilit istiyorum açıkcası...
Bir de konunun birinde bir arkadaş merkezi kilidi açmadan araç hareket etmez tarzında bişey...
Ynt: Defender Maksimum Hız
Arkadaşlar diğer bazı konularda da gördüğüm kadarıyla biraz fazla da olsa hemen hemen normal seviyede tüp için 60kr. Asıl şimdi sormak istediğim tüplü ile düz dizel arasında güç bakımından ne kadar fark olur?
Ynt: Defender Maksimum Hız
Arkadaşlar aslında kafamı kurcalayan sorular var. Genel olarak bahsetmek gerekirse şu anda aracım ortalama 60 kr yakıyor. Arazi + şehiriçi: 70 kr. Sadece uzun yol : 50 kr civarına düşüyor. Düz dizele geçmek istiyorum. Sizce bu mantıklı mı? Aracımın çalışması yürür...
Merhaba arkadaşlar. Benzin+LPG defender var.1993 model. Tüpdeyken dolu tüp ile düz yolda 110 km/h görüyorum. Ama tüp yarıdan aşağı düşünce maksimum 80 yapıyor. Acaba düz dizellerde ve turbo dizellerde bu hız kaç civarı oluyor?
Ynt: Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor
oto elektrikçi direk motora elektrik vermişti. Çalışıodu ama kafasına göre çalışıo :) Buna kontrol kutusu+kumanda bulamaz mıyız ya da uydurmak çok mu maliyetli olur? ;Yoksa hiç uğraşmadan sentetik halatlı bir vinç mi alsam?