Arama sonuçlarınız

1. tahadbx

DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR

Ynt: DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR pikap düşünmüyorum. teşekkür ederim :)

2. tahadbx

DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR

Ynt: DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR 1993 model defender var. Tüplü. Yalnız bütçenizin 1oootl üstünde. 15bin tl.Düşünürseniz mesaj atın lütfen.
  3. tahadbx

Sitelerde Satılık Araçlar

Sanırım ben bu konuda biraz şanslıyım. Sahibindende gördüğüm ilan ve satıcının söyledikleri ne fazla ne de az idi. İnşallah herkesin karşısına öyle satıcılar çıkar :)

4. tahadbx

T-Max Hi-Jack Kriko

Ynt: T-Max Hi-Jack Kriko 48inch tmax iş görmez mi yani? :D defender 110 için. fiyat 168 tl.
  5. tahadbx

Defender Arka Tozluk - Çamurluk Arıyorum

Defender için arka tozluk çamurluk arıyorum. Mümkünse arka sol sadece.

6. tahadbx

Satılık - XJ Tampon,Arb Model 10000'lik Vinç

Ynt: Satılık - XJ Tampon,Arb Model 10000'lik Vinç sadece vinci satmayı düşünür müsünüz?

7. tahadbx

defender baklavalı çamurluk sacları

Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları 200 tl diyorlar sadece kaput kenarı için hazır. siz yaptırabilirseniz bana da yaptırın gönderin ben ücretini veriyim. 110luk defender bendeki de. ilgilinebilirseniz hatta toplu olarak yaptıralım. fiyat uygun geldi bana. daha uyguna yaptıran bulan var mı?
  8. tahadbx

Defender Arka Difransiyel Kilidi

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. ARB havalı almam gerekiyor sonucuna vardım. Ama fiyatlar çok yüksek. Galiba bu sevdadan vazgeçeceğim şimdilik.
  9. tahadbx

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi Benim kafam baya bir karıştı. Ben şimdi sadece ben istediğimde devreye giren ve çıkan bir kilit istiyorum. Hangi model oluyor :D

10. tahadbx

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi Ben de aslında dif lock almadan araç hareket etmez denilince şaşırmıştım. Aslında orada cvp verecn arkadaş zincir takmakla karda gitmekle alakalı dedi sanırım. Kilit konusuna gelince 600tl civarı mekanik kilitler varmış sanırım. Ya da en ucuz nasıl...

11. tahadbx

Merhaba arkadaşlar. Ben de defenderıma arka dif kilit takmak istiyorum. 93 model benzinli. Nasıl bir kilit almam lazım.? Mekanik ya da sadece istendiğinde devreye giren bir kilit istiyorum açıkcası... Bir de konunun birinde bir arkadaş merkezi kilidi açmadan araç hareket etmez tarzında bişey...
  12. tahadbx

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D teşekkür ederim arkadaşlar. Allah herkese nasip etsin.

13. tahadbx

Defender Maksimum Hız

Ynt: Defender Maksimum Hız Arkadaşlar diğer bazı konularda da gördüğüm kadarıyla biraz fazla da olsa hemen hemen normal seviyede tüp için 60kr. Asıl şimdi sormak istediğim tüplü ile düz dizel arasında güç bakımından ne kadar fark olur?
  14. tahadbx

2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar

Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar benim 93 defender ortalama 60 kr yakıyor. tüplü. düz dizel almaya değer mi :)
  15. tahadbx

Defender Maksimum Hız

Ynt: Defender Maksimum Hız Arkadaşlar aslında kafamı kurcalayan sorular var. Genel olarak bahsetmek gerekirse şu anda aracım ortalama 60 kr yakıyor. Arazi + şehiriçi: 70 kr. Sadece uzun yol : 50 kr civarına düşüyor. Düz dizele geçmek istiyorum. Sizce bu mantıklı mı? Aracımın çalışması yürür...

16. tahadbx

Defender Maksimum Hız

Merhaba arkadaşlar. Benzin+LPG defender var.1993 model. Tüpdeyken dolu tüp ile düz yolda 110 km/h görüyorum. Ama tüp yarıdan aşağı düşünce maksimum 80 yapıyor. Acaba düz dizellerde ve turbo dizellerde bu hız kaç civarı oluyor?
  17. tahadbx

Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor

Ynt: Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor bunu böylece satsam ne kadar eder :) motora direk elektrik verince dönüo :)
  18. tahadbx

Ynt: Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor oto elektrikçi direk motora elektrik vermişti. Çalışıodu ama kafasına göre çalışıo :) Buna kontrol kutusu+kumanda bulamaz mıyız ya da uydurmak çok mu maliyetli olur? ;Yoksa hiç uğraşmadan sentetik halatlı bir vinç mi alsam?

19. tahadbx

Ynt: Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor İşte fotolar.
  20. tahadbx

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Yeni fotoğraflar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.