Arama sonuçlarınız

1. aaeryigit

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 50.sayfayı devirdim ;D İsmail Bey'in 06 JP Gölbaşı'nda aks eğdikten kısa bir süre sonra kuzenim Erdoğan Abi (euzlu) Ankara'ya gelmişti Cherokee almaya. HMC'ye gittiğimizde bu araç da oradaydı tamir ediliyordu. göz gezdirmedim değil hani ;)

2. aaeryigit

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu SAvaş bey arada çok güzel konulara fotoğraflara denk geliyorum ama :) hem çok gezen bildiği kadar çok okuyan da bilir ;D
  3. aaeryigit

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu azmettim geride kalan 242 sayfayı okumaya ;D sonrasında buradan devam ederim :D

4. aaeryigit

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri merhabalar bencer bir durum ile ben de karşı karşıyayım. duruma göre 1-3 ya da 5 kişi olacağız :o cuma cumartesi netleşir durumumuz en geç...
  5. aaeryigit

Kış Lastiği Hakkında

şansıma bulabildim :D http://www.1010tires.com/Tires/Reviews/Light+Trucks+and+SUVs/Winter ***NOT: Bu arada adamlar Kanadalıymış :)

6. aaeryigit

Kış Lastiği Hakkında

geçtiğimiz günlerde benzer konuda araştırma yaparken denk geldiğim TOYO markası hakkında görüşler oldu. siteyi bulmaya çalışıyorum ancak zor gibi geçmişi silmişim :( karşılaştırma bir ABD sitesinde yapılmıştı. karşlılaştırmada TOYO'nun rakipleri BF GOODRICH, COOPER gibi markalardı. ve TOYO o...

7. aaeryigit

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

sorgun'a zamanında vsovso grubumuz ile gitmiştik Güdüllü bir arkadaşın önderliğinde. çok güzel seyahatlerdi. en son gidişimde biraz maceralıydı benimki ama ;D
  8. aaeryigit

Sorgun göletinin son durumu nedir? Eğer yancı bulabilseydim ben pazar gitmeyi düşünüyordum sonra bu etkinlik de araya girince vazgeçtim :) güzel bir doğası ve rotası vardır :) Bir de sormak istediğim oradan hareket saat kaçta acaba? benim gibi aç bir insan için ona göre erzak hazırlığı yapmak...
  9. aaeryigit

ben ilgilenir alır toplar ve binerim ama ne zaman onu bilemiyorum :D eğer imkan bulursam ve bir cumartesi müsait olursanız aracı görmeyi çok isterim belki ilgilenen biri çıkar :)

10. aaeryigit

eğer ayağa kaldırma niyetiniz varsa seve seve aracı yerinde görür yardımcı olurum :)

11. aaeryigit

64-67 arası bir 1300 bu. motor ve mekanik konusunda çok iyi usta biliyorum. döşeme konusunda Mercedes Kırlangıç toplayan çok sevdiğim ve saydığım bir abim var. kendisinin çok iyi iş çıkartan bir ustası olduğunu biliyorum.döşemesi çok hoşuma gitti mümkünse tamir ile enfes olur. kaportada...
  12. aaeryigit

Savaş Bey; Daha önceleri ailelerin yoğun bulunduğu vosvos gruplarında çok etkinliğim oldu. hatta etkinliklerden uzaklaşma sebeplerimiz de ailelerin olduğu yerde ailesi ile gelen destursuz ve patavatsız insanlardır >:( bekarken bile yapılmayacak muhabbetlerin aileler varken söz konusu olması...

13. aaeryigit

Herkese merhabalar. Yeni bir üye olarak ben de bu etkinliğe katılmayı düşünüyorum aranıza kabul ederseniz :) bir süredir yalnız başıma ufak tefek şehir içi keşiflerim oluyor şehir dışı için ise yancı aruyordum aracıma :D ama kısmet sizin etkinliğinizeymiş. Eğer kimse eşlik etmez ise yalnız...
  14. aaeryigit

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? listeye müdahale etmeyeyim herhangi bir kaydı vardır sorun yaratmasın istedim ama beni de eklerseniz çok memnun olurum... :) Ahmet Akın ERYİĞİT - 2001 Discovery SreiesII 4.0 V8 Çayyolu / ANKARA
  15. aaeryigit

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. Erdem bey benim ölçümlerim 40-60 kuruş aralığında Ankara şartlarında. yani şöyle ki 30 km yol gidiyorsanız bunun %50'si şehirlerarası yol gibi ışıksız 70-100km/h bandında. tabii ki trafik ve arazi koşulları ciddi olarak etkilemekte ama o zaman bile hesaplarım 75...

16. aaeryigit

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. merhabalar. genel bilgi amaçlı ben de sahip olduğum değerleri paylaşmak istedim. araç 140.000km'de 2001 SeriesII V8. kompresör iptal. üzerinde 18" jantım ve 255 lastiğim mevcut. kış lastiklerimi bir kaç hafta önce taktırdım aynı ölçülerde. haziran ayında aracı...
  17. aaeryigit

ÇOK ÇOK ÇOK ACİL YARDIM!!!

Herkese iyi günler. Yeni amış olduğum Land Rover NEw Discovery Series 2 4.0 V8 aracım bugün itibari ile LPG montajı için sanayiye girdi. LPG tankı 60 lt olacak. ancak tankı bagaja yerleştirirken bir sorun ortaya çıktı. Tankı sağ tarafa yaslayarak monte edeceğiz. Ancak araç ruhsatta 7 kişilik...
  18. aaeryigit

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... çok fazla suyla işim olmayacak ama durumun farkındayım. daha dikkatli kullanacağım. özellikle kar sürüşleri için düşünceler başladı :)

19. aaeryigit

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... tercihimi discovery 2 4.0 V8 yönünde kullandım. cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  20. aaeryigit

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... Göktuğ bey teşekkür ederim. Açıkçası biraz detaylıca düşününce Audi'nin her ne kadar yükseltme olsa da alçak yapısı özellikle karlı havalarda sorun yaratacak. Bir de arazi vitesinin olmaması. Liberty gerçektenşehiriçi kullanım için, verg, avantajımndan tutun yeni motor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri