Arama sonuçlarınız

1. H

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme Benim en çok takıldığım nokta son olarak yazdığınız. Zaten rahat değil hiç rahat ettirmez gibi geliyor. Üst bagaj tampon ve vinç ekledim aracıma, pıstı kaldı. Yay amortisör poly burç işçilik derken 2oootl ye gelir gittisi geldisiyle sıfır parça kullanılırsa sanırım...

2. H

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme Benimde standart lastik kullanarak yükseltme planlarım var ama sadece helezon ve yay ile kalmıyor okuduğum kadarı ile. İyice araştırmak bilene uygulayana sormak lazım.
  3. H

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Bana göre resimleri resim depolama sitelerine yükleyip sitede yayınlamak hem forumun hızı açısından hemde sayfaların kolay açılması açısından daha iyi olur kanaatindeyim. Siteye yüklemek basit ama uzun vadede yararımıza değil gibi...

4. H

Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Profil resminden anladığım kadarıyla avcısınız ve üveyik avındasınız :) Bende 110 düz dizel kullanıyorum, genelde 5 kişi 7 köpek ava gidiyoruz :)
  5. H

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Araç parçalayarak derken aklıma geldi, parkur böbrek taşı bel boyun ağrısı çekenlere birebirdi :) Birinciliğinizi kutlarım. Tekrar tekrar emek verenlere teşekkürler.

6. H

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Bugün sabah gazetesinin çukurova ekinde farkettim.

7. H

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Abi uzakta kaldık duyamadık affola :) Biz görsel şovuna hazırlanıyorduk :) Senin sürdüğün araçlar yerde gitmiyor maşallah, eklediğin fotoğraf güzel yakalanmış. Tescilli sözünü Defenderımın arkasına yazmak için izin istiyorum :)
  8. H

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Baştan beri takip etmekteyim. Araç çok güzel oluyor. Baktıkça sana sabır diliyorum. Başlamak uğraşmak hayli zor olsa gerek. Maddiyatı vakti geçtim bitsin diye sabretmek bile ayrı bir sıkıntıdır. En güzel şekilde...
  9. H

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Av mevsimi açılsında teste öyle çıkacağım.

10. H

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Resimler ne zaman geliyor :) Anılarımız debreşsin gözlerimiz tekrar şenlensin.

11. H

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Pazar günü geldiğimizden dolayı tanışma faslına katılamadık. Organizasyon güzel ve eğlenceliydi. Tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Hüseyin Demiral abimizin başlangıçtan önce dediği gibi :) Allah başımızdan delileri...
  12. H

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Sabah yola çıkıp yarışlara yetişeceğiz. Havalar nasıl orada ?

13. H

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Kaplama yaparım en son tesisat işi bittiğinde. Silindiri bir örnek bulup çizdikten sonra yaptırırım büyük ihtimalle. Bugün Lassa lta siparişim gelecekti istanbul yollamamış kalmamış etmemiş yağmur yağmış çamura batmış dediler iptal ettim. Bf goodrich...
  14. H

Yeni lastiklerim ve kamyonetim Navara

Ynt: Yeni lastiklerim ve kamyonetim Navara Lastiklerde arabanda güzel ve uyumlu olmuş. Güle güle kullan. Defenderımı boyatacak olursam bu renge boyatırım.
  15. H

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Aynen katılıyorum. Yükseltme lastik vb. gereçlere harcanacak fazla parayı vinç ve dif kilitlerine ayırmak banada cazip geliyor.

16. H

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Eski lastikleri kaplama yapacak olsaydım geçerli olabilirdi. :)
  17. H

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Tek başıma askıya alıp bijonları söktüm lastikleri çıkarttım. Canım çıktı. Jantlar boyanacak ve yeni Lassa LT/a lar takılacak yerlerine. Ön tamponu boyaya verecem ama resimdeki vinç silindiri için kaça kaç yer açmam lazım tamponda halatın geçmesi için...
  18. H

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü Tadından yenmez :)

19. H

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Arkasında 20tane aynı renkte kablo var 1 karışırsa toparlayamam :) taktım bıraktım :)
  20. H

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Üst bagaj bittikten sonra devam edemediğim tesisat işini sonlandırdık. Malum bütçeyle anahtar alıp role yardımıyla yukarı sislere elektrik tesisatı çektik. Ekte de resim var, açık olanların ışığı yanıyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri