Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar severek bindiğim skystar aracımı maddi durumlardan dolayı satıyorum bir süre binek araca bineceğim otomatik vites küçük bir arabayla takas yapılabilir (13.000 TL) motor iyi durumda 4x4 sorunsuzdur üzerindeki cooper tiresler fiyata dahil değildir daha 1000 km yapmamış lassa...
Ynt: Satılık - 2002 Model Suzuki Samurai
Fiyat olarak 15000 tl dusunuyorum sitedekilere pazarlık yaparım araç 90000 km idi motor sıfırlandı resim ekleyeceğim daha da bir türlü anlamadım kb fazla diyor kaporta genel olarak güzel lastikler 500 km de sorular varsa buradan cevaplayabilirim veya...
Ynt: Duster takas...
Bende böyle dusunuyorum renault ta tanidigi olan varsa yardimci olabilir bizim buraadakiler cok olduruyorlar sonrada o paralara almam diyorlar 2008 de bir jimnyim oldu dediginiz gibi 100 ustunde ruzgar da sallaniyordu :)
Bende böyle dusunuyorum renault ta tanidigi olan varsa yardimci olabilir bizim buraadakiler cok olduruyorlar sonrada o paralara almam diyorlar 2008 de bir jimnyim oldu dediginiz gibi 100 ustunde ruzgar da sallaniyordu :)
Merhabalar ben samurainin dusterden iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bir tam arazi için tasarlanmış biri yol ve arazi için tasarlanımış buınun için samurai iyi dir diyorum ama derseniz uzun yol yapacağım için duster alacağım...