Arama sonuçlarınız

1. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım

2. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım
  3. G

işte yeni arkadaşım

asil güç..

4. G

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... o saydıklarınızın hepsi değişti ve yenilendi ....
  5. G

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... teşekkür ediyorum iyi niyetleriniz için ...aracımı üzmeden tüm bakımlarını yapacağım insallah ...bir soru daha :) yol bilgisayarına göre 7.000 km sonra bakımı var ..araç 119.000 km yaklaştı 125.000 de bakın yaptırsam diyelim hangi bakımlarını yaptırcağım ?

6. G

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... :) tabiki frene gress uygulaması yapılmadı ...değişmesini istediği parçalarda uygulandı sanırım ..konuya çok hakim değilim o yüzden varsayım yapıyorum...parçalar değişince bu sorun çözülecek gibi ...ön takımda,motorda,diferansiyel ve şanzımanda sorun olmaması çok sevindirici...

7. G

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... teşekkürler ...kapılardan gelmiyor...gress uygulaması yapıldı ama disklere ve içindeki parçalara yapıldı bir kaçgün hakikatten ses gelmedi...şuan ses çok az frene bastığım zaman geliyor sesler abartılı bir ses değil ama yine de can sıkıyor ...umarım parçalar takılınca ses...
  8. G

acil yardım....

selam arkadaşlar bu sitede ki tecrübeli arkadaşlar sayesinde yaklaşık 1 ay önce 2000 model 117.000 km de tüm bakımları eksiksiz yapılmış tertemiz bir siyah renk de wj aldım ...aldıkdan sonra istanbul dan giresun a yaklaşık 1000 km yol yaptım ..sürüş konforunu sanırım anlatmama gerek yok :) lpg...
  9. G

LPG Taktıracağım tavsiye ltf.

Ynt: LPG Taktıracağım tavsiye ltf. merhaba arkadaşlar 2000 model wj 4.7 var dün istanbuldan giresun a 960 km yol yaptım aracımla, sürüş ve konforunu söylemiyorum zaten :) romano marka lpg kiti var.bende lpg kullanmak istemeyenler sınıfında idim..fakat araç lpg de o kadar güzel performans verdi...

10. G

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler selam arkadaslar..epey bir sure bu site yardimi ile suv modellerini arastiriyordum..subaru forester dusunuyordum ama yaklasik 2 aydir wj kasa aklimi celiyordu .nihayet bugun buldum ve pazarligini yaptim kismet olursa yarin satis...

11. G

motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler tmm.. tam adresi verirsen sevinirim ...
  12. G

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler toplam ne kadara mal olur bu işlemler? birde bloow up ve turbo timer taktırsam mı araca ?

13. G

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler serden ben bu aracı kesinlikle lpg siz kullanacağım ...anladığım kadarıyla lpg kiti çöp oldu ve yeniden bakım yaptırmam gerekiyor ..araç kaç km lpg de kullanıldı bilmiyorum ama ben bu araca aldığım zaman bakım yaptıracağım tekrar...140 bin km...
  14. G

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler teşekkür ederim..ben lpg siz kullanmak istiyorum ..anladığım kadarıyla yeniden bir bakım yaptırmam gerekiyor ..araç 140 binde ..istanbulda iyi bir servis yokmu bu aracı bakımını yapacak :) dediğim gibi kesinlikle lpg siz kullanacağım bu aracı...
  15. G

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler selam serden..2006 model 140.000 km de 2.5 xt araç için bir görüşme yaptım ..aşağı yukarı anlaştık gibi..kısmet olursa bayram sonrası alacağım aracı...araçta atiker marka lpg kiti varmış ve motorda titreme yapıyormuş ..bu neden olabilir yada...

16. G

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum teşekkür ederim ..yazdıklarınız beni bu araç için daha da cesaretlendiriyor..malum sitedeki iki araçtan birisini inşallah alacağım...istanbuldaki zaten yetkili servisten satış da olduğu için bakımları yapılmış ve garanti veriyorlar ..izmirdeki araç 86000 km de...
  17. G

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum yakıt ve vergisi sıkıntı yaratmıyor ...aracın keyfini yaşamak istiyorum ..valla nakit i cebime koyup gideceğim :)) aklımda ki fiyat 39.5 du ama 39 a çekebilirsek fena olmaz ...artık rüyalarıma girmeye başladı :) 1 ay kadar daha beklemem lazım ...nasipse olur ...
  18. G

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum hakan bey selamlar ...heyecanlı bir forester sahibi olmaya aday birisi olarak tavsiyelerinizi bekliyorum ..yukarıya da yazdığım gibi 2006 model 2.5 xt forester için görüşmelere başladım ..araç 105 binde ...iki parçada boya var ...100 bin bakımı yapılmış..daha...

19. G

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum tek kelime ile harika ...tekrar güle güle kullan arkadaşım ....bugün yetkili bayideki 2006 model forester 2.5 xt için görüştüm sanırım bütçeyi biraz artırıp o aracı alacağım kısmet olursa ...40.500 fiyat çekiyorlar ama pazarlık payı bıraktılar ...fiyat nasıldır...
  20. G

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum selamlar ...yakında bende forester alacağım ..onun için henüz aracım olmadığım içim tecrübeli arkadaşların yorumlarını okuyarak bilgi ediniyorum ....aracından gelen o ıslık sesi tam emin olmamakla birlikte turbo arızasından olabilir ..dün bir yakınımın 2005...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri