selam arkadaşlar bu sitede ki tecrübeli arkadaşlar sayesinde yaklaşık 1 ay önce 2000 model 117.000 km de tüm bakımları eksiksiz yapılmış tertemiz bir siyah renk de wj aldım ...aldıkdan sonra istanbul dan giresun a yaklaşık 1000 km yol yaptım ..sürüş konforunu sanırım anlatmama gerek yok
lpg ile (romano marka ) yaklaşık 370 tl yaktı..sorunuma gelince aracın arkasında stabilize yolda yatak gıcırtısı gibi bir ses geliyor ..giresun bulancak sanayi sitesinde jeep lerden iyi anlayan bir ustaya götürdüm..giresun ve çevresinde usta arayanlar varsa yardımcı olabilirim ..geçici olarak ses kesildi fakat kısa bir süre çok az da olsa o sesler yine gelmeye başladı aracın içinden duyulmuyor cam ı açınca geliyor ses ..bana üç parça almamı söyledi ..parçalar viraj demir çubuğu uç sportları ,v kolu burçları ve arka balatalar...parçaları aldım maslak daki servis balataları seramik balata tavsiye etti ondan aldık ..tecrübelir arkadaşlardan yorum bekliyorum ...bu parçalar takıldıkdan sonra bu sesler kesilir mi ? yoksa başka bir sebepden olabilir mi ? görünüş olarak muhteşem bir araç dan böyle ses gelmesi sıkıcı bir durum ..saygı ve sevgilerle ...