Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off Roadçu Duster
bugün itibariyle 110 luk 4x4 dusterin siparişini verdim firma ile sözleşmeyi yaptık.10 14 temmuz gibi teslim alacağım inşaallah.
Ynt: Duster alayımmı?
ARAÇ HİÇBİR BAYİDE YOK HAZİRAN İÇİNDE DE BÜYÜK İHTİMALLE GELMEYECEKMİŞ.İŞ İCABIDA KÜTYAHYA DIŞINA ÇIKAMAYACAĞIM.ARTIK BEKLEYECEĞİZ YAPACAK BİR ŞEY HAYIRLISI DİYELİM.
az önce bayii ile görüştüm tüm türkiyede 4x4 olarak 6 araç varmış hiç birisinde esp yokmuş.temmuzun 10 gibi yeni araçlar gelecekmiş o tarihe kadar bekleyeceğiz artık.
KÜTAHYA MERKEZDEYİM.YARIN CEVAP GELECEK STOKLARDA VARSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELECEK YOKSA 15 GÜNE GELİR D4EDİLER BEN İNANMADIM AMA.BU AY 17 TANE GELMİŞ TÜRKİYEYE 7 TANESİ SATILMIŞ O 10 TANEDEN GETİRTEBİLİRSEK VERECEĞİZ DEDİLER.GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DEDİM BENDE..
arkadaşlar ilk önce herkese merhaba demek istiyorum.ben kütahya merkeze veteriner hekim olarak çalışıyorum.önümüzdeki ay aracımı yenileyeceğim ve bir duster almak istiyorum.günlük 200-300 km civarına yol yapıyorum ve köylere hastaya gidiyorum.öğrenmek istediğim bizim ülkenin yolları malum.köy...