Arama sonuçlarınız

1. O

1953 model jeep toplama

Ynt: 1953 model jeep toplama Gayet iyi olmuş, tebrikler.

2. O

RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... Aracınız hayırlı olsun çok güzelmiş, çamurunuz eksik olmasın.
  3. O

Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Off-Road topluluklarında CJ'nin kullanılabildiği yerlerde kullanabilirmiyim peki Grand Cherokee'yi? Benim kullanış amacım haftaiçi günlük ihtiyaçlarım doğrultusunda sıradan bir otomobil gibi kullanıp, tatilleri ve haftasonlarını ise keşifler ve...

4. O

Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

Hayalime ulaşabilmem için ikisi arasında seçim yapmam gerekiyor; Jeep Grand Cherokee 5.2 Limited yada Jeep CJ-5 engin bilgilerine ihtiyaç duyduğum siz büyüklerimden bu konuda yardım bekliyorum. Alıcağım aracı kendim modifiye etmek istiyorum. Bunu istememin sebebi ise fazla detaylı bilgiye sahip...
  5. O

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) Muazzam güzellikler, fotoğraflar için teşekkürler.

6. O

İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011)

Ynt: İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011) Çok güzel kareler, elinize sağlık.

7. O

Tarih ve Enduro İçiçe...

Ynt: Tarih ve Enduro İçiçe... Olağanüstü kareler.
  8. O

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Gerçekten muhteşem, bi Karadenizli olaraktan bu fotoğrafları görmek beni dahada mutlu etti. Sizin Karadeniz turunuz eskiye dayansada malum yeni üye olduğum için yeni görüyorum ben bunların hepsini.
  9. O

Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011) Muhteşem bir etkinlik olmuş sanırım.

10. O

Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011) Fotoğraflar için teşekkürler, emeğinize sağlık. Muhteşem görüntüler bunlar, ilgi uyandırıyor adeta insanda bu kanyon sporu ile ilgili bilgi alabilirmiyim zahmet olmazsa?

11. O

Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar)

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Bu forma yeni katıldığım halde birçok şey öğrendim şimdiden. Uğraşılabilecek bi spor.
  12. O

Orientation Georgia 2011/ Gürcistan - Tiflis

Ynt: Orientation Georgia 2011/ Gürcistan - Tiflis İlk defa duyduğum bi spor, eğlenceli duruyor.

13. O

Doğada Yürüyüş Teknikleri

Ynt: Doğada Yürüyüş Teknikleri Şehir parklarında yada çarşı aralarındaki yürüyüş parkurlarında yeşilden uzak, kirli hava soluyarak yürüyüş yapmak sağlıklı yaşam oldu artık bizim için, dağlara çıkmak en güzeli..
  14. O

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) Bu gidişle bende başlayacağım off-road'a, çok eğlenceli bir topluluk oluşturmuşsunuz. Herkese nice çamura bulanmalar.
  15. O

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Çok beğendim t-shirtleri almak istiyorum 2 tane. Bide Gezenbilir montu çıktı diye gözüme ilişti konu başlıklarından birinde, mont çıktıysa fotoğraf URL'sini yollayabilirmisiniz?

16. O

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan...
  17. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan seyahati...
  18. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Akif. Kocaeli Kartepe'denim, şuan eğitim nedeniyle Antalya Konyaaltı'nda yaşamaktayım. Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, vakit buldukça doğa sporlarıyla ilgileniyorum. Siteyi nette sörf yaparken rasgele farkettim, hoşuma gitti...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri