Arama sonuçlarınız

1. Transporter

Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Arkadaşlar ben birşey sorabilirmiyim?..Bu camel trophy ekspedisyonları yapıldıgı zamanlarda ''Team Vehicles'' lar disco yada freelander iken ''Support Vehicles '' lar neden defender oluyordu?

2. Transporter

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) hoşbulduk hocam..Bitti vallahi..Oralarda görüşemedik, buralarda görüşürüz inşallah...
  3. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Olabilir..Bir ilan panosu koymak lazım oraya :)..Telsizi olan araçlar sabit bir kanalda olsada olur..Gezenbilir olarak cb 5 de oluyoruz genelde...

4. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Aynı yerlerde dolaşmışız. :(. Aslında bu gibi durumlar için bir telsiz çevrimi kurmak gerek ;)
  5. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Döndüm Tugsan..Hemen işbaşıda yaptık gördügün gibi :D..Özlemişiz dagları..Ben bugünde çıktım misafirim vardı..Siteden bir arkadaş ilede dagda karşılaştık..Yapalım bir aktivite yollar kapanmadan..10 km çamur tırmanma...

6. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Mesut tadı damagımızda kaldı sabah tekrar çıkıyoruz dememişsin?

7. Transporter

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... atropin
  8. Transporter

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... pilav
  9. Transporter

Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Mert ben toparlıyayım....Benim için..Kullanırken Disco..Söyle karşısına geçip seyrederken,içinde oturup ortamın tadını çıkarırken defender... :D

10. Transporter

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Dogrudur.. ;)

11. Transporter

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) =Jeepcj7 link=topic=19548.msg152688#msg152688 date=1227773089] Bilirim :) iki tanede yunus geldi mi katamaranın arasına unutlmaz anılar olur .. Denk gelebilirsek bakarız laptopdan yunuslu olan resimlere..[ ;)
  12. Transporter

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Sagol kardeşim hoşbulduk...Denizlerin 4x4 de katamaran oluyor ya.. ;)

13. Transporter

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Tüm arkadaşlara uzun bir aradan sonra selam olsun.Vallahi artık kendimi tutamayacagım. :).Son dönemlerde önceliklerim çok farklı olmasına ragmen bende tartışmanın içine girmeden duramadım. :D.88 model standart donanımlı 2,5 düz dizel 110...
  14. Transporter

Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun

Ynt: Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun Zerrin başınız sagolsun kardeşim..Allah rahmet eylesin.
  15. Transporter

Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim benimki çıkmadı valla..:)

16. Transporter

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Eyvallah kardeşim..Havalar ısınıyor esas sen bi gel... ;)
  17. Transporter

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Arkadaşlar selam..110 düz dizel ile 2 gün önce İzmitten Bodruma geldim..9.5 litre/100 km ortalama yakmış.Rampaları genelde 3 ile geçtim birtek sabuncubelinde 2 ye düştüm..Bilgilerinize
  18. Transporter

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

19. Transporter

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler Eyvallah..Ne bileyim banada öyle geliyor,kendimi iyi hissediyorum,birazda dikkat edip spor yapıyorum..Eee sezona hazırlık aşamasındayız nede olsa.. ;)..Evet bi akşam oturmamız lazım konular birikti.. :D
  20. Transporter

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler K Kamer hanım mecburiyetten. ::)..Mahrumiyet bölgesi burası..Balık dışında fazla bir alternatif yok ,sübye ile ahtapotu saymazsak tabi :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri