Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?
Arkadaşlar ben birşey sorabilirmiyim?..Bu camel trophy ekspedisyonları yapıldıgı zamanlarda ''Team Vehicles'' lar disco yada freelander iken ''Support Vehicles '' lar neden defender oluyordu?
Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)
Olabilir..Bir ilan panosu koymak lazım oraya :)..Telsizi olan araçlar sabit bir kanalda olsada olur..Gezenbilir olarak cb 5 de oluyoruz genelde...
Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)
Aynı yerlerde dolaşmışız. :(. Aslında bu gibi durumlar için bir telsiz çevrimi kurmak gerek ;)
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?
Mert ben toparlıyayım....Benim için..Kullanırken Disco..Söyle karşısına geçip seyrederken,içinde oturup ortamın tadını çıkarırken defender... :D
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
=Jeepcj7 link=topic=19548.msg152688#msg152688 date=1227773089]
Bilirim :) iki tanede yunus geldi mi katamaranın arasına unutlmaz anılar olur ..
Denk gelebilirsek bakarız laptopdan yunuslu olan resimlere..[ ;)
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
Tüm arkadaşlara uzun bir aradan sonra selam olsun.Vallahi artık kendimi tutamayacagım. :).Son dönemlerde önceliklerim çok farklı olmasına ragmen bende tartışmanın içine girmeden duramadım. :D.88 model standart donanımlı 2,5 düz dizel 110...
Ynt: LR Defender 110
Arkadaşlar selam..110 düz dizel ile 2 gün önce İzmitten Bodruma geldim..9.5 litre/100 km ortalama yakmış.Rampaları genelde 3 ile geçtim birtek sabuncubelinde 2 ye düştüm..Bilgilerinize
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler
Eyvallah..Ne bileyim banada öyle geliyor,kendimi iyi hissediyorum,birazda dikkat edip spor yapıyorum..Eee sezona hazırlık aşamasındayız nede olsa.. ;)..Evet bi akşam oturmamız lazım konular birikti.. :D
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler
K
Kamer hanım mecburiyetten. ::)..Mahrumiyet bölgesi burası..Balık dışında fazla bir alternatif yok ,sübye ile ahtapotu saymazsak tabi :D