Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,391
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

yaw git gide gençleşiyorsun......suyundan mı, havasından mı, balığındanmıdır nedir anlamadım ama bodrum yaradı sana...özlettin kendini, geldiğinde görüşelim.

Etiketler

K
KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
bırden bey anlaşılan deniz ürünlerine bayılıyorsunuz...al benden de o kadar...hani derler ya denizden babamda çıksa yerım..aynen...

Kamer hanım mecburiyetten. ::smiley:..Mahrumiyet bölgesi burası..Balık dışında fazla bir alternatif yok ,sübye ile ahtapotu saymazsak tabi :D

Felice' Alıntı:
yaw git gide gençleşiyorsun......suyundan mı, havasından mı, balığındanmıdır nedir anlamadım ama bodrum yaradı sana...özlettin kendini, geldiğinde görüşelim.

Eyvallah..Ne bileyim banada öyle geliyor,kendimi iyi hissediyorum,birazda dikkat edip spor yapıyorum..Eee sezona hazırlık aşamasındayız nede olsa.. ;)..Evet bi akşam oturmamız lazım konular birikti.. :D

P3080108.jpg

P3080110.jpg

VAy be 12 Ocak 2008 - 12 Mayıs 2008'e kadar Bodrum ilçe jandarmada çavuştuk. Aynı tarih aralığında böyle güzel fotoğrafları görmek hoş. Biz cendermede takılırken siz de sürgün yemişsiniz :smiley:))

Mezzy' Alıntı:
VAy be 12 Ocak 2008 - 12 Mayıs 2008'e kadar Bodrum ilçe jandarmada çavuştuk. Aynı tarih aralığında böyle güzel fotoğrafları görmek hoş. Biz cendermede takılırken siz de sürgün yemişsiniz :smiley:))

Neyseki kurtuldum..:smiley:

Yücel kardeşim Bodrum macerası sezona girdi şimdi farklı taraflardayım en kısa zaman da o tarafla ilgili bir topic açacagım ..sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR