Arama sonuçlarınız

1. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Pek fazla hazırlığa gerek duymadan yanımıza ne olur ne olmaz kabilinden henüz havalarında tam manasıyla düzelmediği düşüncesiyle çadırımızı uyku tulumlarımızı alarak akşam vakti lokman ağabeyin küheylana atlıyoruz :) İlk olarak Ankara iskitlerde bulunan eski sanayide...

2. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Nisan ayınında gelmesiyle tabiat bütün tazeliğini yeniden kazanmaya başlıyor, uzun bir kış döneminin verdiği rehaveti üzerimizden atmanın zamanı geldi sayılır. Toprağın altında bütün bir kış yeşermeyi bekleyen tohumun heyecanını yaşıyorum yola çıkmak için. Bu senenin ilk yolculuğuna çıkmaya...
  3. ceken_bilir

Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya 2, videomuz . motorsikleti bıraktıktan sonra otostop girişimlerinin yarı yarıya başarısız kaldığı dakikaların kayıtlı belgesidir. Göcek diyorum ama siz göynük anlayın. lokman yaşar

4. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya http://www.youtube.com/watch?v=XtAmzM-SniY Yolda giderken matrak videolar çektik .biraz eğlenelim.
  5. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya sırada çankırı gezisi var, bekleriz :)

6. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya yüklemeyi bilmiyoruz saydam abi

7. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya teşekkürler salih bey bu sevince katkıda bulunduğunuz için...
  8. ceken_bilir

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) öncelikle cok geçmiş olsun diyorum dostum, iyi kırıkla çıkıkla atlatmışın kazayı diye içimden geçirirken bacağına çivi çakma olayı içimi ürpertti. Allah kazasız belasız sürüşler versin herkese...
  9. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya gidip gelmekten daha yorucu oldu paylaşımları tamamlamak :)

10. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Saolasın tekin kardeş beğendiğine sevindim amacımız bir nebzede olsun okuyucunun hayalinde yolculuğumuzu canlandırıp iz bırakabilmek :) forumda seni görmek güzel...

11. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya sende eksik olma abi , tşk bu kısa anektotla gezi notlarıma renk katdığın için ;)
  12. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya THE END

13. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Akşam vakti geliyoruz Ali ihsan ağabeyin evine yorgunluktan bitmişiz bir an önce yatmak istiyorum sohbet muhabbet derken yine gece yarısını geçti saat, yarın Ankaraya eve dönüş yolculuğu var. Sanırım bu kare üzerimdeki yorgunluğu...
  14. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Otostopla yolculuğun iyi bir fikir olmadığına karar verdiğimiz için kumlucadan servise biniyoruz fakat kumlucaya kadar vasıta bulamadığımızdan yine otostopla mecburen otogara kadar devam ediyoruz,saatlerdir yürüyoruz tek tük araçlar geçiyor...
  15. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Dönüş yolundan kareler, Gökyüzünde süzülen paraşütcü arkadaşla birazdan tevafuk tanışacağımızdan habersiz bu görüntüsünü kaydediyorum.

16. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya ...
  17. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Dönüş yolunda Korsan koyu
  18. ceken_bilir

Buraya nasıl çıktığı konusunda beni biraz şaşırtan bu eski mobilet yolculuğumuza ismini veriyor "Kırık bisiklet"

19. ceken_bilir

Fotorağflarımızı çekip hazırlıklarımızı tamamlayıp inişe geçiyoruz artık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri