ceken_bilir
Yolculuk, hayallerle çıkıp grceklerle geri dönmktr
Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya
...
...

sende eksik olma abi , tşk bu kısa anektotla gezi notlarıma renk katdığın içinsaydam30' Alıntı:yazı çok güzel . zaten amaç sıradanlıktan kurtulmak değilmi
bir anıda ben aktarmak isterim arkadaşlar(lokman ağabey olarak).
bir cami fotosu var yukarıda .öğlen namazı için camiye giriyorum .mustafa dışarıda bekliyor. imam misafir olduğumu farkedince ikindi vakti için ezan okurmusun diye teklif ediyor.tamam diyorum ve ezan okuyorum .okuduğum ezanı camini içinde kendim duymadan tamamlıyoruz .sonra dışarı çıktığımda soruyorum mustafaya,duydum mu ezanı? evet diyor.ben okudum diyorum .
mustafa diyor abi kusura bakma dedimki bu ne kötü bir sestir diye içimden geçirdim diyor ve gülüyoruz.bende takdir edilmişliğin sebebiyle farklı bakıyorum hayata![]()
buda böyle bir anımdır .
eksik olma mustafa
herkese selamlar.
Saolasın tekin kardeş beğendiğine sevindim amacımız bir nebzede olsun okuyucunun hayalinde yolculuğumuzutekinova' Alıntı:Kardeşim Mustafa paylaşımını çok beğendim, açıkcası çok sade bir dille ve akıcı bir şekilde yaşadıklarınızı bizimle paylaşmışsın. Okurken kendim yaşamış gibi hissettim. Bu güzel yazılarının ve deneyimlerinin paylaşımlarını bekliyorum. Tekin..
gidip gelmekten daha yorucu oldu paylaşımları tamamlamaksaydam30' Alıntı:gerçekten emeğine sağlık .gitmiş kadar olduk![]()
teşekkürler salih bey bu sevince katkıda bulunduğunuz için...bayar28' Alıntı:guzel gezı olmus, sızın adınıza sevındım..
yüklemeyi bilmiyoruz saydam abisaydam30' Alıntı:video istiyoruz çekenbilir