Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceken_bilir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,675
Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya

...

DSCN2125.JPG

DSCN2127.JPG

DSCN2136.JPG

DSCN2144.JPG

DSCN2151.JPG

Etiketler

Dönüş yolundan kareler,
Gökyüzünde süzülen paraşütcü arkadaşla birazdan tevafuk tanışacağımızdan habersiz bu görüntüsünü
kaydediyorum.

pp.JPG

DSCN2153.JPG

DSCN2176.JPG

DSCN2179.JPG

DSCN2174.JPG

Otostopla yolculuğun iyi bir fikir olmadığına karar verdiğimiz için kumlucadan servise biniyoruz fakat kumlucaya kadar vasıta bulamadığımızdan yine otostopla mecburen otogara kadar devam ediyoruz,saatlerdir yürüyoruz tek tük araçlar geçiyor malum köy yolları...orta yaşta evli bir çift sonunda bizi lüx aracına kabul ediyor fakat aracın dört camıda sonuna kadar kapalı dışarda sıcaklık yakıcı zaten,terden boğulacağiz mahşeri yaşıyoruz bu aracın içinde, basıyorum düğmeye camı acmak için çocuk kilidi devrede...önde oturan karı kocada bulgur bulgur terliyor ama nedense arabada hava alacak delik bile bırakmamışlar. Bi an içmden, güvenlik amaçlı yanımızda getirdiğimiz silahı kafalarına dayayıp "bu bir otostoptur açın camları" diyesim geliyor...

Otogarda lokman ağabey...

DSCN2187.JPG

Akşam vakti geliyoruz Ali ihsan ağabeyin evine yorgunluktan bitmişiz bir an önce yatmak istiyorum sohbet muhabbet derken yine gece yarısını geçti saat, yarın Ankaraya eve dönüş yolculuğu var.

Sanırım bu kare üzerimdeki yorgunluğu anlatmaya yetiyor.

Sabah vakti kahvaltımızı yaptıktan sonra Ali ihsan ağabeye herşey için teşekkür edip motosikletimize atlıyoruz.
Bu sefer gidiş yolunun aksine dönüşde durdurak bilmeden yol alıyoruz, yoğun sıcaktan motorumuz şişme yapsada yolculuğun sonlarına doğru, fazla bi aksilik yaşamıoruz. Ne yazıkki hava soğutmalı motorların kaderi bu.

Sabah dokuzda çıktığımız yolculuğumuza akşam aynı saatlerde bitiriyoruz kazasız belasız şükürler olsun.
Bu gezimizde anılarımızdaki yerini alıyor.

DSCN2188.JPG

Kardeşim Mustafa paylaşımını çok beğendim, açıkcası çok sade bir dille ve akıcı bir şekilde yaşadıklarınızı bizimle paylaşmışsın. Okurken kendim yaşamış gibi hissettim. Bu güzel yazılarının ve deneyimlerinin paylaşımlarını bekliyorum. Tekin..

saydam30' Alıntı:
yazı çok güzel . zaten amaç sıradanlıktan kurtulmak değilmi :smiley:
bir anıda ben aktarmak isterim arkadaşlar(lokman ağabey olarak :smiley: ).
bir cami fotosu var yukarıda .öğlen namazı için camiye giriyorum .mustafa dışarıda bekliyor. imam misafir olduğumu farkedince ikindi vakti için ezan okurmusun diye teklif ediyor.tamam diyorum ve ezan okuyorum .okuduğum ezanı camini içinde kendim duymadan tamamlıyoruz .sonra dışarı çıktığımda soruyorum mustafaya,duydum mu ezanı? evet diyor.ben okudum diyorum .
mustafa diyor abi kusura bakma dedimki bu ne kötü bir sestir diye içimden geçirdim diyor ve gülüyoruz.bende takdir edilmişliğin sebebiyle farklı bakıyorum hayata :smiley:

buda böyle bir anımdır .

eksik olma mustafa

herkese selamlar.
sende eksik olma abi , tşk bu kısa anektotla gezi notlarıma renk katdığın için ;)

tekinova' Alıntı:
Kardeşim Mustafa paylaşımını çok beğendim, açıkcası çok sade bir dille ve akıcı bir şekilde yaşadıklarınızı bizimle paylaşmışsın. Okurken kendim yaşamış gibi hissettim. Bu güzel yazılarının ve deneyimlerinin paylaşımlarını bekliyorum. Tekin..
Saolasın tekin kardeş beğendiğine sevindim amacımız bir nebzede olsun okuyucunun hayalinde yolculuğumuzu
canlandırıp iz bırakabilmek :smiley: forumda seni görmek güzel...

Kardeşim böyle paylaşımların devamını bekliyoruz, bu sitenin müdavimi yapiyorsun bizi de, okey mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.