Arama sonuçlarınız

1. ceken_bilir

Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya

Gece vardiyasında çalışan haşeratdan sonra gündüz işcileri işbaşında şimdide onlardan bitanesi dev kertenkele...

2. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Sahilden biraz uzaklaşıp likya yolunda ilerliyoruz karşımıza fenerin tabelası çıkıyor sola doğru dik etrafı çamlarla kaplı patika, birkaç keskin dönüşün ardından dik bir deparlı çıkışla nihayet fenere ulaşıyoruz. Hava kararmak üzere...
  3. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Hayallerimi süsleyen, bu anlamda en önemli hedeflerimden biri olan "Likya yoluna" giriyoruz bir günlüğünede olsa bu yola adımımı atıyorum... en kısa zamanda seninle tekrar uzun soluklu bi serüven yaşamak için eşiğine varacağım. Yollar...

4. ceken_bilir

Ynt: Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya Sonunda vardık kumlucaya ve bu otostop fikrinin hiç akıllıca olmadığına karar verdik irana otostopla giden gezgin arkadaşımızada başarılarının devamını diliyoruz ;) Kumlucadan yine otostoplarla karaöz'e kadar gidiyoruz pikapına bindiğimiz...
  5. ceken_bilir

Bir kaç otostoptan sonra göynüğe kadar giden küçük bi kamyonetin kasasında kendimize yer buluyoruz, göynükten yine kısa mesafeler alarak otostopla yolumza devam ediyoruz. saatler ilerliyor fakat bu yol böle bitecek gbi gözükmüyor otostoplarımız bir türlü karşılık bulmuyor araç sahipleri...

6. ceken_bilir

Ertesi sabah deliksiz bir uyku güzel bir kahvaltıdan sonra gelidonya fenerine gitmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz motosikletimizi ali ihsan ağabeyin evininin bahçesine park edip yolun bundan sonraki kısmını otostop ve yaya olarak devam etceğiz, forumda okuduğumuz otostopla irana giden bir...

7. ceken_bilir

Nihayet Antalya! saat 15: dünden beri yollardayız. Antalya havalimanı yakınlarında oturmata olan lokman ağabeyin asker arkdaşı Ali ihsan ağabeyin yanına gidiyoruz, mobiya işi yapmakta olduğunu öğrendiğim ali ihsan ağabey bizi dükkanında karşılıyor ikramlarda bulunup kısa bir sohbet ettiktan...
  8. ceken_bilir

Soluksuz bir şekilde Burdura kadar gidiyoruz Antalyaya yaklaştıkca hava iyiden iyiye sıcaklığını hissttiriyor Afyonun soğuğundan sonra bu çok iyi.Sigara içmek için duruyoruz burdur gölüne karşı birkaç fotodan sonra sıra kahvaltı için uygun bir yer bulmakta.Yol üstünde benzinlik yanında nezih bi...
  9. ceken_bilir

Saat 03: suları benzinimiz bitmek üzere yola geç çıkmak soğuk, yorgunluk, karanlık, uykusuzluk olarak bize geri dönüyor.En önemlisi soğuk ilerlememizi pıhtılaştırıyor adeta. Benzinliğe giriyoruz pompacıyla kısa bir sohbetden sonra bizi makamına davet ediyor :) içeride baş köşede gece...

10. ceken_bilir

Afyonda yolumuza devam ederken hava kararıyor artık, tekrar benzinlikte mola veriyoruz. Motosikletimizin stop lambası yanmadığı için bunun yerine alternatif formüller arıyoruz. Çantadan çıkardığımız el fenerini kırmızı bi poşetle kaplayıp arka bagaja sabitliyor yolumuza devam ediyoruz...

11. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) Gelidonya fenerine yolculuk. Ankara dan Antalyaya uzanan akabindede tekrar Ankaraya sağ sağlim dönmeyi hedeflediğimiz serüven dolu bir o kadarda neşeli ve zorluklarla mücadele ettiğimiz motosiklet yolculuğumuz. Lokman ağabeyle...
  12. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) .......

13. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) :.::
  14. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) ....
  15. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) ...

16. ceken_bilir

...

17. ceken_bilir

...

18. ceken_bilir

...

19. ceken_bilir

Acil yardım!!!

Arkadaşlar ben bu foruma defalarca uğraşmama rağmen birtürlü foto koymayı beceremedim, tam fotoyu koydum diyorum bu seferde gezi notlarımı ekleyemiyorum, yalan yanlış bişeyler çıkıyor ortaya tamam bu sefer oldu derken bu seferde hepsi birbirine giriyor. Ben bunu beceremiycem deyip açtığım...
  20. ceken_bilir

...

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu) [attach=1]ghghghghg

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri