...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceken_bilir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,004

Etiketler
Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu)

Arkadaşlar ben bu foruma defalarca uğraşmama rağmen birtürlü foto koymayı beceremedim, tam fotoyu koydum diyorum bu seferde gezi notlarımı ekleyemiyorum, yalan yanlış bişeyler çıkıyor ortaya tamam bu sefer oldu derken bu seferde hepsi birbirine giriyor. Ben bunu beceremiycem deyip açtığım başlığı kapatmak isitoyorum onada izin vermiyor sinir strese soktu beni bu site.Birileri bu konuda bana yardımcı olabilirmi.

Ynt: Kırık bisiklet(Ankara/Antalya arası motosiklet yolculuğu)

ceken_bilir' Alıntı:
Gelidonya fenerine yolculuk. Ankara dan Antalyaya uzanan akabindede tekrar Ankaraya sağ sağlim dönmeyi hedeflediğimiz
serüven dolu bir o kadarda neşeli ve zorluklarla mücadele ettiğimiz motosiklet yolculuğumuz.
Lokman ağabeyle birlikte planlar günler öncesinden yapılmıştı ne hikmettir yapılan bu planlar o gün geldiğinde
ya bi değişikliğe uğrar ya uygulamada problemler çıkar kısacası evdeki hesabın çarşıdakiyle biraz karıştığı hep olmuştur.
08.06.2012 Öğle saatleri yolculuğumuzun startını vermemiz gereken vakit ne yazıkki bitmek bilmeyen
son dakika hazırlıkları, planların esnek değişikliklere uğraması nedeni ile birtürlü yola çıkamıyoruz.
Nihayet saat 16, 17 sularında yolculuğumuz başlıyor!
Henüz üzerimizdeki stresi atamamışken motosikletimizin daha Ank dan cıkmadan Eskişehir yolu istikametinde benzini bitiyor,
neyseki benzinlik uzağımızda değil bir km kadar mesefede Lokman ağabey " ben dolmuşa binip benzini alıp geliyim" teklifinde bulunuyor,
kısacık mesafe için dolmuşa para vermenin mantıksız olduğunu söylüyorum sonuçta ekonomik durumumuzun göz önünde bulundurarak
ve hesabımızıda ona göre yaptığımız için İtiyoruz motosikleti :smiley: lakin bu itme kakma işi fazla uzun sürmüyor yol biraz yokuş
hava sıcak zorlanıyoruz haliyle lokman ağabey atlıyor dolmuşa :smiley:) o arada bende tripotumu çıkarıp yolculuğumuzun ilk karesini
ölümsüzleştiriyorum.
Benzinimizi koyup yeni bir başlangıçla tekrar yola koyuluyoruz. Aksilikler peşimizi bırakmıyor lokman ağabey arka frenin tutmadığını
ön frenede bakılması gerektiğini hatırlatıyor bana, heralde bende tam manasıyla yola koyulamamış olmanın sıkıntısıyla olacakki
"gerekirse motor freniyle gideriz abi antalyaya" diyorum :smiley:
Polatlıya ulaşıyoruz o halde, henüz 70,80 km lik bi yol aldık daha hemen bi tamirciye uğruyoruz. Arka fren değişiyor ön fren ayarlanıyor
zincir sıkılıyor derken bi pürüz daha bu seferde motosiklet yağ kaçırıyor yağ keçesinin değişmesi lazım neyse diyoruz o kadarıda kalsın.
Lokman ağabeyle birlikte atlıyoruz tekrar motora, yolculuk boyunca üstüne oturacağım kırmızı minderimi tekrarda puff yapıp altıma alıyorum,
bu minderi beraberimde götürmediğim yolculuklarda motorun arkasında sıfır konfor ve sert zeminin vermiş olduğu rahatsızlık
son derece acı verici. Herşeye rağmen kazasız belasız olmasını dua ederek motosiklet bana ne kadar fiziki birtakım rahatsızlıklar versede
aldığım keyife tattırdığı özgürlük hissine değiyor... Sükunet içinde yola kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR