Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) Eminim vitara CJ nin yaşına geldiğinde ateşleme dahi yapamaz :) CJ hurdalığa da girse orada kendini hayata döndürecek birini bulur ya vitaraya kim bakar o durumda ?... Göz var nizam var böyle bir araçla nasıl iddaalaşırsınız bilmem ki ;D ;D ;D

2. elebasi7102

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? Bence de dediğiniz %100 mantıklı. Bu şekilde olur ama ben şahsen kendi aracımın orjinalini bunun için bozmazdım.
  3. elebasi7102

CJ6 İçin Soft Top

Ynt: CJ6 İçin Soft Top Tamam en kısa sürede eklerim detaylı resimlerle beraber...

4. elebasi7102

CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Önemli değil. Her zaman yardımcı oluruz. Burda cevapsız soru kalmaz...
  5. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Bence bu sitenin peşini bırakma sürekli oku aracın artılarını eksilerini. Hemen karar verme araştır. Sahibinden sitesini de sürekli araştır. 10 bin TL ye tank gibi CJ5 ler gitti. Ben sürekli bakarım piyasaya acele etme ve ucuz ve bakımlı bi araç düşürmeye...

6. elebasi7102

CJ6 İçin Soft Top

Ynt: CJ6 İçin Soft Top Bencede değişmesi lazım. Bi çok CJ nin arka stepne demirine baktım benimki gibi görmedim aldığım adam gerçektem özenerek yaptırmış. isterseniz burda bi ara detaylı resimlerini vereyim araca bağlama şeklini felan.

7. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Araziye bunla giremezsiniz. Lastik jant güzel ama yükseltme işlemi uygulanmamış arazide ön çamurluğu bırakabilirsiniz. Araziye girmeseniz yolda bile kullanacak olsanız yükseltme işlemi yapılınca daha güzel bi görünüm kazanır. Ateşleme elektronik mi. fren...
  8. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu ilan sitesi sahibinden mi? buraya ilan linki yazabilirsiniz problem olmuyor. Başkan Jeep ile hiç alışverişimiz olmadı tanımıyorum ama tanıyan arkadaşlar yorum yazmışlar zaten. İyi bi CJ 10 ile 15 bin arası değişir. Tabi eğer ben araziye gircem deyip te...
  9. elebasi7102

77 cj5 karburator yardim

Ynt: 77 cj5 karburator yardim Dün yine karbüratörcüye gittim. Elimde deldirmeye kıyamadığım sıfır CARTER marka çitboğaz karbüratör vardı onu taktırdım. LPG yi de mikser ile taktırdım. Şu an LPG ve benzinde çekiş iyi bakalım yakıt olarak ne kadar yakacak. ilerleyen zamanlarda yakıt bilgisini...

10. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu TURKUVAZ arkadaşa. Bunları okuduktan sonra kesin kararını verebileceğini düşünüyorum ....(bunları başka bir bilgi almak isteyen arkadaşa yazmıştım)

11. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Güncel...
  12. elebasi7102

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) Bence de CJ

13. elebasi7102

CJ6 İçin Soft Top

Ynt: CJ6 İçin Soft Top Efekan Bey hardtop daha iyi bence. Zaten ben Cem Bey e söylemiştim onun hardtop hem daha da bi güzel duruyor güzel yapılmış... Sadece aracının arkasına stepne demiri lazım... Daha güzel durur...
  14. elebasi7102

CJ6 İçin Soft Top

Ynt: CJ6 İçin Soft Top Bence hardtop daha iyi. Hem güvenlik hem de aracın görünüşü açısından (uzun cj'ler için). Softtop sadece kısa olduğu için CJ5 e yakışıyo CJ6 uzun olduğu için yakışacağını düşünmüyorum. Hele bir de gidip bırandacıda felan diktirirseniz ve de iyi oturtamazsalar bu sefer...
  15. elebasi7102

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki Heralde Türkiye şartlarında en mantıklı cevap bu :) Sabri bey o adresi google arama kutusuna yazıp aratın. Altta önbelleğe tıklayıp girin ben öyle girebildim...

16. elebasi7102

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki VIN:............................ Manufacturer: Jeep Corporation Model: Jeep CJ-5 Engine: 4.2L AMC 258 I6 2bbl Year: 1979 Weight: 4150 lbs Serial Number: 022296 Transmission & Transfer Case: Tremec T150 3-spd Manual w/ Dana 20 tcase...
  17. elebasi7102

Araç Muayenesinden korkmayın

Ynt: Araç Muayenesinden korkmayın Bende benim Cj yi sokcam yakında muayeneye. Tüp tankı süresi dolmuştu tesisatla birlikte değiştirdim. Frenleri ayarlatırım giderken. Yalnız kafama bi kaç soru takılıyor. Bunlar; 1- Aracım 1600 cc görünüyor ruhsatta sorun olur mu ? 2- Tepedeki projektörleri...
  18. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Evet günceldir. İstanbul bayrampaşadayım...

19. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Güncell...
  20. elebasi7102

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası Benim araçta zamanında ziftlenmiş bi resim felan koyabilirmisiniz muayenem bitik bu ara yaptırcam inşallah. Tam yerini bilelim ona göre kazıma işlemi yaparız. Tüp tankının da tarihi dolmuş mecbur değişcez. Bu ara Cj uğraştırcak beni...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri