Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Yok siz gene de bir tüpçüye felan gösterin ben günlük kullanıyorum aracımı. V8 e bişe diyemem ama 60 kuruş gerçekten çok tüpte. Ben 40 Kuruşta iddialıyım hadi 45 olsun ama 50 kuruşu görmez. Arazi olayı ayrı arazide ölçüm yapmak olmaz ne kadar nerde kalacağınız...

2. elebasi7102

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Kardeş ne yaptın 60 kuruş lpg de çok. Bende düz 6 silindir kendi motoru var 33 lastiklerle km de 40 kuruş yakıyorum... Benzin ölçmedim ama Bursa Mudanyadan İstanbula gelirken 250 km desek 50 Litre yakmıştım o da 74 kuruş yapar km ye Birde ustalar 8 silindir...
  3. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Güncel...

4. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

http://www.sahibinden.com/corum_kalorifer-76WQQaXQQ22130885WQQpXQQdisplayitem Benim Cj ye taktırmak için almıştım ama yer ayarlayamadım kendi kaloriferini yaptırdım... Fiyat 100 TL dir lütfen pazarlık önermeyin ben de o fiyata araya araya zor buldum...
  5. elebasi7102

Araç Muayenede Renk ve HardTop Sorunu

Ynt: Araç Muayenede Renk ve HardTop Sorunu benim de muayenem yok ama tam olarak nelere bakılıyo acaba. ona göre gidelim. mesela öndeki tampon sorun olur mu. tüpte nelere bakıyolar. bu far ayarı muhabbeti CJ de nasıl oluyo yeni araçlar bile geçemiyo bundan. bir de en önemlisi ruhsatta motor...

6. elebasi7102

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak Araçların ön ve arka tekeri aynı büyüklükte değildir. yanlış anlamayın ölçüler aynıdır ama mesela CJ arka çekişlidir bu yüzden arka lastikler tez eskir gözle anlamazsınız ama mm fark olsada uzun yol yapınca ön teker ile arka teker arasındaki mesafe farkı...

7. elebasi7102

1980 Model Cj6 Hakkında Yardım

Ynt: 1980 Model Cj6 Hakkında Yardım 2L diye bir konum yoktur yanlışınız var. Eğer vites topuzunda felan yazıyor ise başka aracın vites topuzudur...
  8. elebasi7102

Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu senin düşüncelerine katılıyorum ;D
  9. elebasi7102

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu Hadi gelde doldur depoyu ;D Söylenecek çok şey varda aile var burda olmaz ;D

10. elebasi7102

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu LPG de hava filtresi ağzını kapatmadan randıman alanlar nasıl alıyor acaba ? Normalde karbüratörlü araçlarda hava filtresi ağzı hep kapatılır. Benim CJ de öyle; hava filtresi etrafı bantlı ve hava giriş yerini yarı oranda kapatıyorum. Tabi bu sefer de araç fazla...

11. elebasi7102

Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer

Ynt: Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer Dostum geçen sene benim de kaloriferim delinmişti. Yaman Ticarette vardı sıfır komple siyah plastik kısımlarla beraber 300 TL dediler ama geçen seneydi bu. Bana pahalı geldi bir de komple almanın bir mantığı yok. Usta tamir edilmez dedi petek kalın...
  12. elebasi7102

Cj Almak İstiyorum. Yardım!

Ynt: Cj Almak İstiyorum. Yardım! Orjinal cj7 olduğunu anlamak için araç şasi numarasını aşağıdaki adresten bakarak sorgulatabilirsiniz. Sitede verilmişti: http://cjoffroad.com/writeup.asp?WU_ID=13&noAdd=1

13. elebasi7102

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Üstteki resim on numara ;D İnsanın bunlardan bir tane alası geliyor...
  14. elebasi7102

Cj Almak İstiyorum. Yardım!

Ynt: cj için yardım! Bildiğim kadarıyla Türkiyede orjinal cj7 bulmak zor. Çoğunluk cj6 yada cj8 den kısaltılarak yapılıyor. Tabi bu sizin için çok önemli mi bilmiyorum sonuçta amatör offroad yapacaksınız. Önemli olan aracın motor-şanzuman-defransiyel-arazi vitesi gibi ana parçalarının düzgün...
  15. elebasi7102

Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko.

Ynt: Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko. Abi bu ne yaa bişe dicem şimdi gene kızacaksınız. Yaratıcı olalım biraz yaa bunun gibileri yurdum insanı dağ köylerinde pancar motoruna şase ve 4 teker takarak evinde de yapabiliyo >:(

16. elebasi7102

cj5 hakkında BİLGİ

Ynt: cj5 hakkında BİLGİ evet cj yolda bırakmaz biraz motor bilgisi olduktan sonra. daha yeni 1 saat önce yolda stop etti ama evdeyim şimdi :) zaten motordan anlamasanız bile bir müddet sonra alışırsınız ;D ama tekrar söylüyorum arkadaşın dediği de doğru adam yanınızdan belki X5 ile geçer ama...
  17. elebasi7102

cj5 hakkında BİLGİ

Ynt: cj5 hakkında BİLGİ Dostum sana sitede CJ hakkında bilgi almak isteyen bir arkadaşa yazdıklarımı kopyalıyorum;
  18. elebasi7102

Firmamız Pepino Fidesine Dönüm Başına Geri Ödemesiz Teşvik Veriyor!!!

Ynt: Firmamız Pepino Fidesine Dönüm Başına Geri Ödemesiz Teşvik Veriyor!!! Aşağıda eklediğim adreste Pepino ile ilgili daha fazla bilgi var ama kriterlerimize uymak şartı ile teşvik veririz demiş; nedir acaba bu şartlar ? http://turktoresi.blogspot.com/2007/06/pepino-nedir.html Şartlar...

19. elebasi7102

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Ynt: Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva ) Bilgi için teşekkürler. Arazi arçlarında orta defransiyel olduğunu bilmiyordum. Napalım CJ ciyiz ;D
  20. elebasi7102

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Ynt: Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva ) Burada bi anlam karmaşası oldu galiba. Soruyorum size; orta diferansiyel kilidi diye bişe var mı araçlarda ? Ortada duran diferansiyel mi ? Şanzıman yada arazi şanzımanıdır... Yanlış mıyım ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri