ilyasfb
Kamp II
mrb. arkadaşlar arabamı sattım yaklaşık 2 aydır temiz 10-11bintl arası suzukı vitara tek kapı baktım hatta siteyde ilan başlıgı açtım ama halen düzgün bişey bulamadaık bu arada sevdigim bi arkadaşım beni ankarada bilmedigim tanımadıgım hurdacılara götürdü ve içimde var olan cj5 duygusuna tavan yaptırdı 3-4tane cj toplanış aşamasınında gördüm araçlar çok güzel ama parça sorunu yakıtı vsvs gibi sorunları olabilcegini düşünerek çok fazlada sıcak bakmadım gerçi arkadaşlar 15gün içinde getiremiyecegimiz parça yok filan dedi ama benim günlük hayatımda 2.bir araba alabilecek durumum yok hal böyle iken herhangı bir sorunda 15 gün beklersek işimiz var dedim bide o arkadaşlarla kanka olmaktan başka şansımızda yok
çünkü bu aleti fazla tamır edende anlıyanda yok ama tüm bu olumsuzluklara ragmen aracı çalıştırıp ufak bi yanaştırma yaptım işte o sesi beni resmen kışkırttı ;D ve ben bu araçtan istemeyerekte olsa kendimi zorla vazgeçirttim ama kader bu ya aklım okadar arabada kalmışkı telefonumu araçta unutmuşum bu vesileyle tekrar gördüm gene vazçtim soguttum kendimi olumsuzlukları düşünerek
ama bu cj5 ler gene peşimi bırkmadı ertesi gün sabah bi cj gördüm satılık sadece bi sorim dedim 12.500 dedi fazlada hoşuma gitmemişti döndüm gittim ama aynı günün gecesi yolda giderken birde baktım ne görüyim gene bır kırmızı cj5 gördüm ve oda satılıktı işte o an artık cj hevesi bizi arabaya otomatik olarak çekti geri vitese taktım 50mt arada olan aracı gece vakti nası gördüysem oraya vardık ve araca resmen aşık olduk 12bin dediler 18bine maal olmuş 10 düşünürmüsün dedim olurda demedi olmazda 75 model ama ben bu sorunlardan dolayı çekimser kaldım arkadaşada cj nası bi araba filan dedim motoru filan iyimi dedim arkadaşda demezmi ya benim hayatımda en büyük hatam bu araca 18 bin harcamak dedi şok oldum gittigim ustada ilk tanışıken paran çoksa aklın yoksa cj al dedi
gülerek
hal böyle olunca bu içimdeki depreşen ve bizim hatunuda çok etkileyen bu cj aşkını bastıralımmı yada bu hayalımızı gerçekleştirelimmi 2. araba alabilcek durumum olsa zaten hiç düşünmem alırım ama biz offroad yapmıcaz sadece romork ve karavan çekmek için bazen kullanırız onun dışında şehir içinde kullanılacak bu konuda sizlerin fikrini merak ettim orta seviyede geliri olan biri olarak bu araçlardan korkmamızmı gerekiyor yani agrımıyan başımıza işmi alırız sizce