Arama sonuçlarınız

1. C

AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. tampon

2. C

AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. cj için yaptığınız örneklerden varmı ?
  3. C

HER TÜRLÜ ARACA UYGUN HARTTOP YAPIM AŞAMALARI

Ynt: HER TÜRLÜ ARACA UYGUN HARTTOP YAPIM AŞAMALARI resimler mort olmuş hocam

4. C

cj için yay

Ynt: cj için yay lastikler okeydir hocam eywallah.
  5. C

cj için yay

Ynt: cj için yay ya konfor beklemiyorum tabikide genede insan bazen biraz huzur istiyor :D ailecek zıplaya zıplaya bi hal olduk. çocuğu arkaya oturtuyorum, 10dk sonra bağajdaki bidonla beraber ön tarafta oluyor ;D

6. C

cj için yay

Ynt: cj için yay Biraz konfor birazda ses azalmasi. Tangir tungur sinirimi bozuyor bazen >:)

7. C

cj için yay

cj den makasları kaldırıp yay yapmanın maliyeti nedir acaba? ve eksileri artıları nedir? teşekkürler
  8. C

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? gelicez inşallah... hele bide 8 kupası bulursan yanından hiç ayrılmam deniz usta :)
  9. C

itinayla ayna mahruti öğütülür

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür ohannes ustaya toplattık difransiyeli. bu arada eğer ayna orjinal dana değilse tam uymuyor haberiniz olsun. baya bi uğraşmış usta tutturmak için

10. C

diferansiyel kilidi

Ynt: diferansiyel kilidi hayırlı olsun, kaç para tuttu maliyet acaba?

11. C

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür başka sebep kalmıyor zaten mantıklı... bu arada ayna ve mahruti en ucuz takım olarak 800'e buldum
  12. C

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür yok kronik derken, mesela sizin ilk maddede dediğiniz gibi bi hata sonucu olduysa, tekrarlarmı acaba demek istedim. o yüzden korkuyorum. o dediklerinizden hiç birini yapmadım valla... neyse şimdi yeniden ayna ve mahruti aldık ptesi takıcaz. bakalım ne...

13. C

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür valla ağalar bende bi anlasam nasıl olduğunu size anlatıcam ama bende bilmiyorum inanın. içini açtığımızda dükkanda bi kaç kişi daha vardı. herkesin anlık tepkisi fiyuuu bu ne a... şeklinde oldu ;D bu hale nasıl gelir fikri olan varmı acaba. hayır kronik...
  14. C

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür çok feci ??? :o :-\
  15. C

çok pis parçalanmış garibim ??? :-\ :o

16. C

Toyota – Land Rover Off Road Buluşması

Ynt: Toyota – Land Rover Off Road Buluşması müthiş görüntüler, çok zevk aldım izlerken
  17. C

Aküye ÖTV geldi >:-(

Ynt: Aküye ÖTV geldi >:-( nası aynı akü ya :)
  18. C

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 06. Bölüm Duyurusu (Portreler)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 6. Bölüm Duyurusu (Portreler) programdaki tamirhane neresi yaw?

19. C

grand cherokee yol tutuş problemi

Ynt: grand cherokee yol tutuş problemi valla aynı sorun bende de var, telefonu alayım diyorum yan koltuktan, ulan bi bakmışım öbür şeritteyim ;D
  20. C

Satılık Dana 44 Dİfransiyel Kiliti(Elektrikli)

Ynt: Satılık Dana 44 Dİfransiyel Kiliti(Elektrikli) takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler