cokopirens
Ana Kamp
çok pis parçalanmış garibim ??? :-\ 

Buna "Kronik bir sorun" demek pek yerinde olmaz.Ancak diferansiyel de ayna veya mahruti yada her ikisinde birden kırılma olaylarını daha önce başka AMC CJ serisi jeeplerde de gördüğümü söyleyebilirim.İşte Willys ve Willys-Kaiser dönemi jeeplere herzaman daha fazla ısınma sebebim biraz da bu tarz sorunlara uzak oluşlarından ve çok mükemmel bir metalurjik standarda sahip olmalarındandır.cokopirens' Alıntı:valla ağalar bende bi anlasam nasıl olduğunu size anlatıcam ama bende bilmiyorum inanın. içini açtığımızda dükkanda bi kaç kişi daha vardı. herkesin anlık tepkisi fiyuuu bu ne a... şeklinde oldu ;D
bu hale nasıl gelir fikri olan varmı acaba. hayır kronik bi sorun varsa tekrar başımıza gelmesin bari. ulan dedik acaba arka ve ön farklımı, baktık aynı oran. arta dif de açtık tertemiz, kırk yılın başında kullanılan ön taraf nasıl parçalandı bi türlü anlamadık
apo dayı zaten sana sordu Ahmet usta dün, haber bekliyoruz senden![]()
huseyin43' Alıntı:kesin ve net söyleyebilirimki kasıntıdan olmuştur olay. bagadaki bilya bozuldu kırıldı yada maruti bilyalarından birinde dağılma bozulma söz konusu. saygılar...
Bu tarz bir problemin ana nedenlerinden birtanesi budur.Şayet araç üzerinde SR4 gibi çok zayıf bir şanzuman olsaydı belki diferansiyel öncesi ilk şamar orada patlardı.abdi' Alıntı:Benimde daha evel başıma böyle birşey gelmişti 1980 model cj 6 da 14/43 amc 20 difransiyel kapağından yağ damlatıyor diye açtığımda ne göreyim ayna dişlisinin çoğunun kırık olduğunu gördüm ama arkada herangi bir ötme yoktu sadece boşluk vardı sadece vuruntu yapıyordu aracı aldığımda arka lastik 235/7515 önlastik ise 245/70 15di arka lastik LT tipi olup 1.5 2 santim büyüktü ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum.