Arama sonuçlarınız

1. smtp

Defender LPG Kazanını Aracın Neresine Monte Ettirelim ????

Üstadlarım Aracıma Lpg taktıracağım fakat arabanın arka bagaj ve katlanır koltukların fonksiyonunu bozmadan Lpg kazanını nereye montaj yaptırabilirim. Tecrübe eden ve fikri olanın yorumlarını merakla bekliyorum. Saygılar Ankaradan.

2. smtp

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Sağol Yiğit abi, yarın denicem. Motorda yokuşta bir sorun yok gibi çekiş yokuş kalkış güzel.
  3. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Merhabalar, baskı balatanın azaldığını yada bittiğini nasıl anlarız. Bilen tecrübe eden varmı. Benim araçta geri vitesle 1ç vites birbirine çok yakın bazen karıştırıyorum. Neden olabilir değerli bilgi ve yorumları takip edicem...

4. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Merhaba, defender in tavan döşeme ön göğüs birkaç yer kaplama ön, arka, ve en arka koltuklar kaplama taban bir kaç yer kaplama komple 2200 tl istiyorlar. Bence çok istediler araştırmaya devam ediyorum. Lpg kazanınada hala bi yer...
  5. smtp

Defender İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum

Ynt: Defender İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum Merhaba , direksiyon işini Ankara da tam hidroliğe çevirtebileceğim tanıdıklarınız varmı. Yada almam gereken tam takım parçalar nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim. 1993 110 Benzinli defender. Saygılar.

6. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. İnşallah Murat bey

7. smtp

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) Tamamdır, Vefik bey teşekkür ederim. Hidrolik direksiyon kiti de bulabilirmiyiz acaba huma otoda , saygılar.
  8. smtp

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) Vefik bey aracı iyi toplamıssınız. Güle güle kazasız binin. Bana sizin araçtaki göğüs kitinden ve ön (ızgara,far etrafı) lazım bende toplamaya başladım, nerden almamı tavsiye edersiniz. Saygılar.
  9. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Eyvallah kökteknik, hidrolik direksiyon işini biraz açarmısın. Birde lpg kazanını araçta nereye monte ettirdin, aracın içini öldürmek istemiyorum.Saygılar.

10. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Saol Derya abim, bu arada bana lastik ve hidrolik direksiyon kiti hakkında yardımcı olabilirmisin.

11. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Evet muayene işini hallettim sonunda 5 kişilik hususi olarak işlendi. Boşuna çekinmişim hiç zorlukta yaşamadım aslında. Değrli arkadaşlar şimdi bana orjinal 16'' defender jantına en uygun olabilecek hem arazi hemde asfalt tipi lastik...
  12. smtp

ACİL YARDIM !!! Muayeneden geçemiyorum. 1993 Defender

Ynt: ACİL YARDIM !!! Muayeneden geçemiyorum. 1993 Defender Hallettim, araç otokar 10+1 çıkışlı olsada arka karşılıklı koltukları sökerek aracı muayeneden 5 kişilik diye geçirip trafikteden 6 kişilik koltuk sayısını 5 kişilik tescil ettirdim. Problemim kalmadı.

13. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Tavsiyelere teşekkürler, jant konusunu erteliyorum. Lpg ve lastik gündemimde.
  14. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Defender e lpg taktıracağım, tavsiye olunacak bir marka varmıdır acaba. Tecrübe edenlerden yönlendirme bekliyorum. Aynı şekilde lastik ve cant. Aslında cant konusunda biraz çelişkideyim, orjinaller kalsın tarafı daha ağır basıyor...
  15. smtp

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Tekipteyim,

16. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Eyvallah Ercan abi, Cumartesi gidecem muayeneye bakalım madem prosedür kulağı başı dolanıp tutuyor bizde yanağımıza kulak cizer onu tutarız . Ne yapayım.
  17. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Aslında muayene istasyonuda kendinden (hiç defenderle karşılaşmamışlar) emin değil. Muayeneden 5 kişilik olarak çıksa emniyet kabul edermi acaba birde perdenin öteki yüzü var.
  18. smtp

Ruhsatta M1G sınıfı problemi??? yaardıımmm

Ynt: Ruhsatta M1G sınıfı problemi??? yaardıımmm Şimdi aynı sorun benim başımda işk muayeneden geri çevirdiler ve muayene istasyonu yetkilileride durumu bilmiyor. Bu proje işi olmadan hallolunabilecek bişeyler varmıdır acaba.Benim araçda M1G ruhsatta 6 kişilik yazıyor.

19. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Arabamın el freni hiç tutmuyor, açıp baktım balatalar da fena değil. merkezden şüpeleniyorum. Merkezin harcinde başka bişeyden olabilirmi bilen varmı.
  20. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Evet lastik bakıyorum, birde muayene işleminden bir an önce geçitikten sonra toplmamak istiyorum. Lastik sonrasında iç dizayn ve lpg ile devam etmeyi düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri