<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="smtp" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
smtp' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Defender e lpg taktıracağım, tavsiye olunacak bir marka varmıdır acaba. Tecrübe edenlerden yönlendirme bekliyorum. Aynı şekilde lastik ve cant. Aslında cant konusunda biraz çelişkideyim, orjinaller kalsın tarafı daha ağır basıyor. Sonuçta onu üretenler onu uygun görmüşler biraz allayıp pullarım kendi cantlarını maliyet den de kaçmış olurum. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
Tüp konusunu bilmiyorum, ben dizel kullanıyorum ancak lastik ve jant: Deanvefik haklı, en ideal jant orijinalidir. lastikler konusunda tavsiye: 235/85/16 veya 245/75/16 ideal ölçüler, daha geniş lastik aracı yorar, aks kırar vs. Eğer arazide çok kullanacaksanız ve asfaltta virajlara yavaş girecekseniz MT lastik, ama asfalt daha önemli diyorsanız LT ya da AT lastik takın derim LT lastikler %50 asfalt - %50 arazi lastiğidir. Benim tavsiye edeceğim 3 lastik var. GT Radial Savero MT, Federal Courigia MT, BF Goodrich LT All Terrain T/A. Lassa OK 144 veya Petlas kullanmayın, eskidiklerinde çok kayıyorlar ve sert oldukları için dişler kırılmaya başlıyor. Diğer markalar hakkında pek fikrim yok ama fiyat aralıkları yakınsa kalite de üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. İyi günler diliyorum.</div>