<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="smtp" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
smtp' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İyi dileklere teşekkürler ediyorum. Muayeneye gittim koltuk problemiyle karşılaştım. Üretici firma uygunluk belgesinde 10+1 kişi sayısı olarak geçmesine rağmen Tüvturk ben bunu 4+1 olarak görürüm diyor başka bişey demiyor. Arka iki sırayı söküp muayeneye götürmeyi deneyeceğim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>[SIZE=small][/SIZE]<br />
[SIZE=small]<span style="font-family: 'verdana'">Aracınız ruhsatta M1G gözüküyor olması lazım KArayolları Trafik yönetmeliğine göre "M1 Sınıfı: Sürücü dışında en fazla sekiz kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu araçlar" olarak geçer, M1G ise bunun arazi taşıtı olduğunu anlatır. Yani yapmak zorundalar ancak, diğer o 4 kişilik koltuğun da her birinde emniyet kemeri olması lazım. "Emniyet kemeri takarsam 8+1 verir misiniz" diye sorun. "Hayır" derlerse yönetmeliğe internetten bakmalarını isteyin. Kolay gelsin.</span>[/SIZE]</div>