Arama sonuçlarınız

1. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu adım Belgin:) nickim eşimle benim adımın birleşimi:)

2. I

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum yok zaten illa usta görecek,bu arada Aydın Nazilli de tanıdığınız usta var mı vitarayı gösterebileceğim?
  3. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? teşekkürler yanıtınız için. Gönlüm hala 3 kapıda:) bu hafta otomatik bir 3K var 93 model,ona bakacağım ama sahibi hiç pazarlık yok demiş 12 iyi fiyatmıdır temizse araç? Gerçi hiç otomatik kullanmadım korkuyorum da biraz nedense otomatiğe antipatim var:) Geeeel...

4. I

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk teşekkürler,vitarama kavuşur kavuşmaz etkinlikte sizinleyim inş:) yaşımı hemen söyleyeyim 49:)
  5. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? teşekkürler ama benim gönlüm hala 3 kapıda,annem nadiren binecek zaten,onun tekerlekli sandalyesi için olmazsa arkaya bisiklet bagajı takarım olur biter:) 5 kapı aynı tadı vermiyor görüntüde tabii:) evrene siparişim gitsin,geel vitaram geeel:)

6. I

plaka sorgulama

Ynt: plaka sorgulama teşekkürler bilgi için e-devleti biliyorum da şifremi kaybetmişim:) tekrar almak lazım birde sms i deneyeyim

7. I

plaka sorgulama

Biraz alakasız olacak ama Plaka sorgulama yapılan bir adres biliyor musunuz acaba? ;D
  8. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? teşekkürler tabii bir servise göstermek şart. Bir tane bakmıştım,sahibi hiç masrafsız diye iddia etmişti de çıkanlar maşallahtı:)
  9. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? bir sorum olacak vitaracılara, 3 kapılı ve lpgli olunca bagajda yer kalmıyor sanırım. Annemin tekerlekli sandalyesini koymam zor mu olur bu durumda? 5 kapılı mı bakmak lazım? bir tane 5 kapılı buldum 93 model 170.000 de.13.750 der sizce fiyat uygunmudur? Yalnız...

10. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum ararım ararım ararım vitaramı her yeeerdee:) arkalarda kalmış,belki biri çıkar,al benim vitaramı diye:) bu arada param da hazır bankada yatıyor belirteyim de:)

11. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? zaten ilk kararım vitaraydı hala da öyle:) teşekkürler bilgi için. Ben gene söyleyeyim Vitaraaam gel banaa:)
  12. I

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu of yaaa ben uyduyla izliyorum ve TRT belgesel yokmuş:(( daha sonra nette izleyemiyor muyuz acaba?

13. I

KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun

Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,sabırlar diliyorum
  14. I

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu tam zamanında keşfetmişim,sanırım birazdan başlayacak heyecanla bekliyorum:) açıkçası kıskanarak izleyeceğim:) Ben oyuncuyum meslek olarak ama hep hayalimde böyle bir program yapmak vardı:) hatta karavanla,eşim ve köpeğimizle birlikte...
  15. I

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tanışma kısmını yeni gördüm. Merhabalar adım Belgin,Bodrum da yaşıyorum. Maceraya hep zaafım oldu. Yapmak istediğim bir sürü şey var,kaya tırmanışı mesela,henüz bulamadığım ama bana geleceğine emin olduğum vitaramla çamurla boğuşmak mesela... Not...

16. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? kırklayalım o zaman:) vitaraaam gel banaaa:) her gün bir adet,evrene sipariş:)
  17. I

Bodrum'da Trekking Rotası

Bodrum da şöyle orta zorlukta trekking rotası bilen var mı acaba arkadaşlar?
  18. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum dün gece sabahladım valla,bakmadığım site kalmadı,böyleyim işte kafaya koydu mu hemen olucak,kapımın önünde görmek istiyorum vitaramı,çok sevicem ben onu:(

19. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? Vitaraaaam gel banaaa:)
  20. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? ama servis vs nasıl olacak o zaman

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz