otomatik vites nasıldır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,097
Ynt: otomatik vites nasıldır?

isobel' Alıntı:
bir sorum olacak vitaracılara, 3 kapılı ve lpgli olunca bagajda yer kalmıyor sanırım. Annemin tekerlekli sandalyesini koymam zor mu olur bu durumda? 5 kapılı mı bakmak lazım?
bir tane 5 kapılı buldum 93 model 170.000 de.13.750 der sizce fiyat uygunmudur? Yalnız benzinle çalışmasında sorun var dedi,bu ne demektir,arızanın tamiri zor ve pahalımıdır?
Bilgilendirenlere teşekkürler şimdiden

sürekli lpg de çalıştığından benzin otomatiği bitmiştir.Muhtemelen benzin otomatiği değişecek.

Etiketler

teşekkürler yanıtınız için.
Gönlüm hala 3 kapıda:smiley: bu hafta otomatik bir 3K var 93 model,ona bakacağım ama sahibi hiç pazarlık yok demiş 12 iyi fiyatmıdır temizse araç? Gerçi hiç otomatik kullanmadım korkuyorum da biraz nedense otomatiğe antipatim var:smiley:

Geeeel vitaraaam geeel:smiley: Evrene sipariş ;D

isobel' Alıntı:
teşekkürler yanıtınız için.
Gönlüm hala 3 kapıda:smiley: bu hafta otomatik bir 3K var 93 model,ona bakacağım ama sahibi hiç pazarlık yok demiş 12 iyi fiyatmıdır temizse araç? Gerçi hiç otomatik kullanmadım korkuyorum da biraz nedense otomatiğe antipatim var:smiley:

Geeeel vitaraaam geeel:smiley: Evrene sipariş ;D
Japonda servis bakımlı bir otomatik.. alınır.. bu arada Vitara diye diye benimde aklımı çelmektesiniz... olmuyor ama

98Vitara 3 kapı otomatık aldım. cok memnunum
Evlendiğimden beri frontera bakıyordum. Ne yazıkkı temiz bulamadım cunku temiz kullanan satmıyor. istanbul cevresinde masraflı araclar var. gercekten temizinide gordum ama butcem yetmedi. Vitara yı gozumde cok kucultmusum. Bugun hangisi derseniz kesinlikle vitara hatta içimde sonra ne alıcam diye bir soru yok. Nazar deymesin cok temiz durumda model yukseltmek için dahi değiştirmem. Umarım sende vitara alırsın. Africa Twin den sonra binebileceğim tek 4 tekerlekli.

hayırlı olsun güle güle kullanın:smiley:
bizim vitara biraz daha bekleyecek mecburi,sağlık için biraz para harcadık,yeni baştan biriktirmem lazım,ama azimle istiyorum vitaramı:smiley:

isobel' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın:smiley:
bizim vitara biraz daha bekleyecek mecburi,sağlık için biraz para harcadık,yeni baştan biriktirmem lazım,ama azimle istiyorum vitaramı:smiley:
Teşekkür ediyorum... Sizlere en kısa zamanda sağlık diliyorum, araba her zaman alınır... İnşallah gönlünüze göre nasip olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.