otomatik vites nasıldır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,033

Etiketler
Ynt: otomatik vites nasıldır?

isobel' Alıntı:
ama servis vs nasıl olacak o zaman
uydur kaydır parça bulup yurutecen aracı. Ayrıca Ferozacı arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olurlar. Çok yapıcı bir site gezenbilir.

(iyi adama benziyosun. bulaşma vitaraya. çok pis bağımlılık yapıyo.bak söylemedi deme. param pulum var. üstüne 3 tane araba aldım sattım belki vazgecerim diye . ama vazgecemedim. 11 yıldır kullanıyorum bu ihtiyarı.)

zirvelerin sesi' Alıntı:
Lada nın satılmadıgını kim söyledi ;D 2011 e kadar modelleri bulunmakta.. bildigim 2012 modelleri çıkmadı.. distribütör karmaşası gibi bir şey...
neticede lada 1 senedir 1tane bile satılmadı Turkiye de

MİCOMİCO' Alıntı:
uydur kaydır parça bulup yurutecen aracı. Ayrıca Ferozacı arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olurlar. Çok yapıcı bir site gezenbilir.

(iyi adama benziyosun. bulaşma vitaraya. çok pis bağımlılık yapıyo.bak söylemedi deme. param pulum var. üstüne 3 tane araba aldım sattım belki vazgecerim diye . ama vazgecemedim. 11 yıldır kullanıyorum bu ihtiyarı.)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MİCOMİCO' Alıntı:
neticede lada 1 senedir 1tane bile satılmadı Turkiye de
ne güzel işte.. piyasası düşer.. bizde en yüksek modeli ne ise onu alabiliriz.. elimizdekinide satmayız.. parça niyetine kullanırız.. nasılsa 86 modelden.. 2010 a kadar aynı kasa ................... ;D

zirvelerin sesi' Alıntı:
bir şeyi 40 defa isterseniz olurmuş.. bence siz yolunuzdan şaşmayın.. Vitara nız size gelecektir....

kırklayalım o zaman:smiley:
vitaraaam gel banaaa:smiley: her gün bir adet,evrene sipariş:smiley:

isobel arkadaş ben herzaman vitara derim araç almadan önce tam 5 ay kadar arazi araçlarını araştırdım sonuç vitara sonunda aradığımı buldum foreza kullanan arkadaşlar var şehir içi süper ama iş dağlara gelince sınıfta kalıyor bence vitara şehir içi tam bir konfor dağlarda ise tam bir dağcı,diger sorunuza gelince vitara modellerinin 92 ve 93 itibarıyla klima takıldıgını biliyorum, bi arkadaş 94 mod. vitarasına 1.800 tl klima takdırdı

zaten ilk kararım vitaraydı hala da öyle:smiley: teşekkürler bilgi için.
Ben gene söyleyeyim Vitaraaam gel banaa:smiley:

bir sorum olacak vitaracılara, 3 kapılı ve lpgli olunca bagajda yer kalmıyor sanırım. Annemin tekerlekli sandalyesini koymam zor mu olur bu durumda? 5 kapılı mı bakmak lazım?
bir tane 5 kapılı buldum 93 model 170.000 de.13.750 der sizce fiyat uygunmudur? Yalnız benzinle çalışmasında sorun var dedi,bu ne demektir,arızanın tamiri zor ve pahalımıdır?
Bilgilendirenlere teşekkürler şimdiden

bencede 5 kapı iyi bir tecih hobi için olsaydı 3 kapı derdim üstadım 93 vitara orjinal japon ypımdır ama benzinle çalışma sorunu için bişey diyemiyecem tahminim fazla bi masraf olmıyacaktır ayrıca fiyatda orjinal ve temiz bi araç için normal bi rakam

teşekkürler tabii bir servise göstermek şart. Bir tane bakmıştım,sahibi hiç masrafsız diye iddia etmişti de çıkanlar maşallahtı:smiley:

isobel' Alıntı:
teşekkürler tabii bir servise göstermek şart. Bir tane bakmıştım,sahibi hiç masrafsız diye iddia etmişti de çıkanlar maşallahtı:smiley:
Satan kisi masraf yapmaktan vazgectigi icin onun adina masrafsiz bir arac:smiley: bence siz yanlis anlamissiniz ;D

Gelsin size temiz bir 5 kapi vitara... evrene siparis... bir faydamiz olsun... :smiley:

teşekkürler ama benim gönlüm hala 3 kapıda,annem nadiren binecek zaten,onun tekerlekli sandalyesi için olmazsa arkaya bisiklet bagajı takarım olur biter:smiley: 5 kapı aynı tadı vermiyor görüntüde tabii:smiley:
evrene siparişim gitsin,geel vitaram geeel:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.