Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?
Üstad sanırım sen benim gibi arazide kullanacaksın galiba. Turbo motorlar 2001 den sonra var. Kilitli diferansiyel sorarsan fabrika bazılarına takmış bazılarına takmamış, olmaması da sorun değil piyasada satılıyor bulamazsanız ben yardımcı olurum
Ynt: Pw 250 4x4 Kısa Şasi 1991 - 2004 Dodge Arıyorum.
Evet dostum aracı benimdi Aydın a sattım. O araç çok güzel bir araç sıfırdan Yaptım kupa kasa indi şase Kupanın altı pütürlendi iç dış yapıldı üç kat iç döşeme yaptırdım. Motor izalasyonlu. Kapılar ve camlar otomatik. Çelik jant ve...
Ynt: 2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (son Başvuru 22 Nisan 2015)
Ikinci dönem sınav ne zaman? Bunun Eğitimini veren bir kurum varmı? Bilgi lütfen
Ynt: Telekom 110 Defender Fabrikasyon (otokar) Vincin Tüv'den Geçmesi Sorunu
Sistemde çok eksikler var. Başka bir onarım için proje çizdirirken makina mühendisine Vinç içinde çizelim dedim. Mevzuatta Vinç için proje çizilmiyor Dolayısı ile ceza yazamazlar Demişti .