<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?</b><br />
<br />
dana 60 icin bende kilit var cikma ve ABD mali.Detroit locker alirken sakin sifirini almayin tavsiye etmiyorum son yillarda cin de uretim yaptiriyor ve kirilmaz denen detroit kilit cin mali olduktan sonra kirilmaya basladi ABD mali olanlar ise Dana 60 in icini , akslari peynir gibi dograr zarar gormez defalarca gordum , birkac ay oncesine kadar zonguldaktaydim ve orada 200 luk ve 250 lik dodgeler damperlidir ve bos agirliklari 3 tonun uzerindedir , ustune de 3 , 3,5 ton komur koyun ve arazi ve takviyada camurun ham yolun icinde 4 teker patinajla tirmanin iste burada arabada kilit varsa Dana 60 i kiyma gibi dogruyor veya aks kesiyor. Inanin komurculerin elindeki dodgelerin calistigi sartlarda baska aracllarin calismasi imkansizdir. Bir tarihte bu adamlar dodgele eskidi bizde japonlardan alalim demisler ve almislar en fazla araclar 15 gun dayanmis ve sonra tekrar dodge bu arabalar bitince ne yapacagiz diye simdiden dusunuyorlar.6,5 ton agirlik altinda disli lastikle 1 agir ve takviyede diflerin karpuzu camura surterek 4 teker patinajda araci yirtinirken gormek lazim inanin buna hayret edersiniz bunlari nicin kayda almadim diye cok pismanim</div>