Arama sonuçlarınız

1. tarkan

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Teşekkürler.. Aracım 1996 model 93.000 milde....

2. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Buda bizimkisi....
  3. tarkan

Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ?

Ynt: Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ? Teşekkürler..

4. tarkan

Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ?

Antalyada bilinen iyi bir usta varmı ? Tahoe için.. Aracımda şu an bir sıkıntı yok ama birşey olursa mudahele için kimi tavsiye edersiniz ??
  5. tarkan

Chevy Mont

Ynt: Chevy Mont Yapılacak Montun örnek foto su varmı ? Markası nedir ?

6. tarkan

Chevy Mont

Ynt: Chevy Mont Ben varım..

7. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Teşekkürler. Şehiriçi yakıt sarfiyatını henüz ölçemedim. Ölçünce onuda yazarım.
  8. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Teşekkürler....Ben aracı İstanbuldan aldım ve Antalyaya getirdim. 15,5 - 16 litre / 100km yaktı. Ama antalyaya geldiğimde yol yorgunluğu adına birşey yoktu ;) Önceki aracımda 11-12lt/100km gibi yakıyordu ama yolculuk sonunda pestil oluyordum... :D Şimdilik...
  9. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? 1. Yavuz Çelikel 1981 Chevrolet Suburban yavuz-çelikel Ankara 1980 Chevrolet Silverado 2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban snguntac Isparta 3. Sami...

10. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Teşekkürler...

11. tarkan

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Sonunda bende 1996 Chevrolet Tahoe 5 Kapı sahibi oldum.Antalya.
  12. tarkan

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: Yakıt Karşılaştırması Evet evet bencede, Şu son zamlardan sonra tahoe lar gaz da ne yakıyor benzinde ne yakıyor ? Bence yakıttan daha önemlisi yıllık verginin emisyon oranına göre hesaplanacak olması ihtimali....böyle bir kanun çıkarsa 96-97 model tahoe ya 5-6 bin tl vergi isterlermi ? Ben...

13. tarkan

chevrolet tahoe arıyorum

Ynt: chevrolet tahoe arıyorum Ayrıca foto varsa gönderebilirmisiniz ? tarkan4@hotmail.com
  14. tarkan

chevrolet tahoe arıyorum

Ynt: chevrolet tahoe arıyorum Sizin aracın km , renk ve fiyat bilgisini öğrenebilirmiyim.
  15. tarkan

Subaru ve Yerka hakkında

Ynt: Subaru ve Yerka hakkında Subaruimpreza.org dan takip ettiğim kadarıyla 16/7/2010 tarihinden itibaren özel servis olarak devam ediyormuş.

16. tarkan

Lincoln Navigator

Ynt: Lincoln Navigator Yakıt konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
  17. tarkan

Tanıyan bilen varmı bu aracı

Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı İlandaki araçla ilgileniyorum ama farklı şehirde olduğum için acaba sitedenbu araçla ilgili bilgisi olan varmı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-tahoe-2000-model-yeni-kasa-5-3-v8-31082113/detay
  18. tarkan

Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları 2002 impreza Sti için direksyon pompası lazım.(Araç 2002 mart üretim). Fiyat ve teslim tarihi alabilirmiyim.

19. tarkan

1995-1998 arası RR 4.0 SE

Ynt: 1995-1998 arası RR 4.0 SE Bilgiler için teşekkürler......
  20. tarkan

1995-1998 arası RR 4.0 SE

Ynt: 1995-1998 arası RR 4.0 SE Kimsede yok herhalde bu araçdan...!!!! ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,191
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.