Arama sonuçlarınız

1. Dcanol

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aslan Erkan Abi'm be!!! Beyler bayanlar 3 kişi olduk yokmu katılan. Şimdilik benim arabaya sığıyoruz. Ama biz minibüs de doldururuz otobüsde.

2. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Anladım Burak cım
  3. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sayın Savaş bey dün gece uykumdan fedakarlık ederek zor zahmet 4. Mesajımı yazdım ancak sizden konu ile ilgili olumlu yada olumsuz bir yanıt alamadım. Valla Mesut Abi'mi de alır giderim. Çanakkale'ye

4. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese ☀☀
  5. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Evet abi çok iyi fikir. Bende hep merak ediyorum oraları. Mayıs ayı desek. Gitsek görsek Şehitlerimize bi dua okusak diye sesli düşünüyorum. Şöyle Mayıs'ın 1inde kesin listeyi kapatsak 10 una kadar minibüsü ayarlasak 11i sabah yola çıksak...

6. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak vur sende, Çukura düşmüş de, çamura bulanmış de, bi kere çukur değil şarampoldü taam mı? Kibar ol biraz ;D

7. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hakikaten koskoca Daver bey gelmiş kuru kuru teşekkür adam horoz moroz bişey keser.
  8. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kalan 22 TL ye de bol bol çekirdek alırız olur biter.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

Geri