Arama sonuçlarınız

1. Dcanol

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu -Dinçer İzzet Canım gecenin 1 inde beni arayıp ''kalk oynayak deme'' korkuyorum kardeşim! -Erem abi arayıp tehdit edip kapatma.Geriliyorum Abi.Sabahları kapıya tehdit notları bırakanda sensin! ;D ;D ;D Yorumsuz

2. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Daha soğumadı aslında ama denk geldi işte Allah ın işi kurban olduğum mazlumun ahını bırakmıyor
  3. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hadi Salih foto bekliyoruz

4. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Haydaaaa !!!! Tolgayla odun topladık geldik ateşe attık demediğin kalmadı Başkan herkes şahit ;D. Birde merak ettiğim konu Erem abi gelince niye sana "Savaş pişman mısın?" diye sordu lütfen cevaplarmısın ;D ;D ;D
  5. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Fotolar için teşekkürler Burak'cım

6. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu " BU ADAMLAR NEREYE GİDİYOR " Fotoda tam seçemeyenler için önden giden Savaş arkadaki Erem Abi.

7. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu " Kalk oynayak " :D ;D :D ;D Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Etkinliğin sloganı oldu. Gece kamp ateşi muhabbetinde olmayanlar anlayamadılar ama bir daha ki kampımızı şereflendirirlerse daha güzel muhabbetler olacağına inanıyorum. Çok güzel...
  8. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hadi bakalım rekor denemesi 4 kişilik çadıra kaç kişi sığacaz ;D ;D ;D
  9. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nasıl kaplı gelcen, ne kaplatacan merak ettim şimdi :) :) :)

10. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Şşşşt kendi aranda konuşmaaa. Hem niye arkadaşına kötü şeyler söylüyorsun

11. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Şekerparem, Tabiki yarışlar için, yarışları ekipçe izlesek yorumlar çekirdek falan keyifli olur diye düşünüyorum. Ama çoğunluğa uyarım grubun kararı önemli. Bu arada arkadaşlar teneke tavuk apatarı ulus sobacılar çarşısında satılıyor ama...
  12. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bence etkinliği erteleyebilirsek iyi olur.

13. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu geçmiş Olsun Gökhan Önemli Bişey Yoktur Umarım
  14. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben artık sinoff üyesiyim karışmıyorum
  15. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat benide listeden çıkar ben Sinop ta kalıyom Tatile gelirsiniz artık

16. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaşlar ben Sinop'ta kalıyorum Offroad kariyerime burada Sinoff klübünde enişte kontenjanından devam etmeye karar verdim.Hakkınızı helal edin. :) :) :) Başkan sende helal edersen belki geri gelebilirim.
  17. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu arada gezenbilir saati ileri almamış.
  18. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Allah bu fotoyu çekenden de poz verenden de razı olsun sayenizde yüzümüz güldü Allah'da sizleri ve tüm grubu güldürsün.

19. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bişeye kapıldığımız yok ama açıklaman fotoğraf tarihi kadar eski Sayın Başkan. Öpmeyecektin biliyorsun imam gaz kaçırırsa cemaatin hali harap
  20. Dcanol

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Diyebilirdik ama Savaş alkole karşı etkinliklerde kesinlikle yasak keşke içeydi de sarhoştum falan deyip yırtardı. Ama tamamen özgür iradesiyle yapılan bir eylem İstersen resme bir daha bakalım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

Geri