Arama sonuçlarınız

1. P

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu merhabalar v8 5.2 grant crokee aracım var orjinal takozlarla 5 inç yükseltilmiş durumda aracım 265' 70R16 COOPER STT marka lastik kullanıyorum size sorum bu lastikler iyimidir aracıma uyumlumudur yoksa hatalı bir lastikmi...

2. P

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model merhabalar sizlerle sohbet etmek gayet güzel akşam internet üzerinden of foad videoları izledim. kullandıgımız bu araçların gidemeyecegi geçemeyecegi yol yokmuş hayretle izledim ben bile bukadar büyük performas görecehimi tahmin etmezdim. ama...
  3. P

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. merhaba evet aracım amerikan bu yüzden amerikanlarda acemiyim söyledikleriniz dogruymuş 200 sıcaklık ibresi 90 dereceye eşitmiş buda normalmiş sitedeki diger arkadaşlar sag olsun yardımcı oldu

4. P

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. merhabalar arkadaşlar ben yenibir jeep kullanıcısıyım 93 model v8 5.2 motoro sahip jeep grant crokee aracım var. ve sizden bir konuda yardım bekliyorum aracımdaki ekranda hararet tablosunda maxsimum hararet hacmi 260 gözüküyor ben...
  5. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model selam arkadaşlar birde dün gece bir sıkıntı yaşadım çocuklar arayla oynarken park halindeyken yanlışlıkla alarm devreye girdi. sekuritiy ışıgı yandı araç kendini kitledi alarmda çalmaya devam etti. naptıysam devre dışı kalmadı aküyü daga...

6. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model merhabalar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. aracım otomatik sistem lpg li çalıştıktan sonra 1 dk içinde kendisi lpg geçiyor. benzinle ilgili sıkıntım yok yokuşla ilgili bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim ilk önce fren boş el freni...

7. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model BENİM SİZDEN RİCAM GÖZÜMÜ KORKUTMANIZ DEGİL BUGÜN ALTINIZDA TOFAŞ BİLE OLSA ELBETTE BİRGÜN ARIZA YAPAR ELBETTE MASRAF CIKAR. BENİM SİZDEN RİCAM ŞU BEN AMERİKAN ARAÇLARIN ÖZELLİK LERİ KONUSUNDA PERFORMANSLARI KONUSUNDA YABANCIYIM BİLGİM AZ...
  8. P

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model SELAMLAR ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİMKİ ARAÇTA SIRALI OTOMATİK ÇOK PAGALI BİR LPG TAKILI İSTER BENZİN İSTER LPG ŞEÇENEGİ VAR. LPG ŞEÇENEGİ İLE BİLE İNANILMAZ PERFORMANS SAGLIYOR ARACIMI ARAZİ KUM ÇAMUR OTOBAN GİBİ ALDIKTAN SONRA...
  9. P

merhabalar 93 model 5.2 v8 grant crokee aracım var yakın zamanda aldım daga önce bmw kullanısıydım yani sözöün özü amerikanlar hakkında bilgim az haatta hiç yok gibi. aracı servise elbette gösterdim sorun yok. ama bilen kişilere sormak isterim ki. bu aracın kullanmanın avantajı...

10. P

Cherokee Jeep İçin Yardım ?..

Ynt: Cherokee Jeep İçin Yardım ?.. MERHABA VUR DEDİYSEK ÖLDÜR DEMEDİK. ELBETTE SERVİSE GÖSTERDİM ALAMADAN ÖNCE ARACI BEN MESELA UZUN SÜRE BMW KULLANDIM BMW HAKKINDA ÇOK ŞEY BİLİRİM. AMA AMERİKAN ARAÇLAR HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK BU TİP BİR ARAZİ ARACI HAKINDA BİLMEM GREKEN BİR KONU...

11. P

Cherokee Jeep İçin Yardım ?..

Ynt: Cherokee Jeep İçin Yardım ?.. merhabalar 93 model v8 5200 cc bir cip aldım graNT CROKEE iyimi ettim kötümü bilmiyorum amerikanlar hakkında fazla bilgim yok bu aracı bilen varsa teknik mekanik kullanım sürüş akllınıza gelen bütün konularda beni bilgilendirirse çok sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,068
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet Yılmaz'ın

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR