Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Okumanızı Tavsiye Ederim
Büyük geçmiş olsun. Çok ciddi bir kaza geçirmişsiniz. Allah'a şükür ciddi bir durumunuz yok. Karşı araçtakiler de tez zamanda iyileşir inşallah.
Ynt: Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum
Merhabalar. Öncelikle aracınızın marka modelini belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Trabzonda Amerikan ve Japon araçları konusunda iyi ustalar var. Her iki ülkenin de araçlarını kullandığım için bildiğim isimler var.
Ynt: Yeni Cj 8
Hayırlı olsun. Daha uzunların yerini bilmiyorsanız öğreneceğiniz çok şey var demektir..(, Debriyaj pedalının altında ki butona ayağınızla basarak kullanabilirsiniz.
Ynt: Cj Aracınız Orijinal Mi ? Araç Sorgulama Linki
Emin abi ikinizde harika görünüyorsunuz. Cj daha da dinçleşmiş. Okulu bitirip çalışmaya başladım, haliyle arayışlar başladı. Edineceğim aracı koruyup kollamak için gereken özeni sizin gibi bende göstermek için çabalayacağım. Tabi yardımınıza...
Ynt: Tahoe Sport Vortec Ses İzolasyonu
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Mağzemenin adı ve birim fiyatı nedir? Kendi garajımızde yapabileceğimiz bir çalışma mıdır..? teşekkürler
Ynt: Cj-8 Yağ Kaçırma
Merhabalar aracınız hayırlı olsun. Konuyla ilgili olarak yakın zamanda yağ değişimi yapıldıysa,
1) Yerine tam olarak oturtulamayan yağ filtresinde kaçırıyor olabilir.
2)Karter yağını boşaltmada istifade edilen civatalı tıpa yuvasına oturmadığı yada dişlerin zamanla...
Ynt: Dizel Cj'ler ?
Tarihlerde çok net olmamakla birlikte 1979 senesine kadar 3.8 I6 (sıralı 6 silindir) tek boğaz karbüratör beslemeli motor kullanılmıştır. 1979 senesinden itibarende 4.2 I6 çift boğaz karbüratörlü motor kullanılmıştır. Türkiye de sayılı Amerika da yaygın olarak V8 motorlara...
Ynt: Dizel Cj'ler ?
Cj grubunda fabrikasyon olarak dizel motor yoktur. Dizel motorlar tahmin edeceğiniz gibi ekonomi amaçlıdır. Vergi boyutunda ise bilgim yok.
Ynt: Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler
Ünal Bey aracıma parça alırken ustalar beni hep orjinal parcalara yönlendiriyordu fakat ben hep yerli sermayeye destek olmak amacıyla çok kez yerli ürünleri tercih ettim fakat sonu hep hüsran olmuştur. :) Umarım bu konuda sanayimiz gelişim gösterir...
Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk
Davut Bey merhabalar. Şehir dışında olduğum için yanınıza uğrayamadım. Ama dönüşte nasipse mutlaka uğramak isterim. Bu forumda kimsenin niyeti sizinle atışmak sizi kızdırmak yada sataşmak olamaz. Ayrıca aracın orjinal olduğundan şüphe duyduğumu da söyleyemem...