Arama sonuçlarınız

1. hsn

Okumanızı Tavsiye Ederim

Ynt: Okumanızı Tavsiye Ederim Büyük geçmiş olsun. Çok ciddi bir kaza geçirmişsiniz. Allah'a şükür ciddi bir durumunuz yok. Karşı araçtakiler de tez zamanda iyileşir inşallah.

2. hsn

Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum

Ynt: Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum Merhabalar. Öncelikle aracınızın marka modelini belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Trabzonda Amerikan ve Japon araçları konusunda iyi ustalar var. Her iki ülkenin de araçlarını kullandığım için bildiğim isimler var.
  3. hsn

Buda Benim Yeni Canavarım

Ynt: Buda Benim Yeni Canavarım Hayırlı uğurlu olsun

4. hsn

Aracımın M38a1 Olduğunu Öğrendim :)

Ynt: Aracımın M38a1 Olduğunu Öğrendim :) Ufak tefek değişiklik yapılmış olsa da araç gayet güzel görünüyor.
  5. hsn

Yeni Cj 8

Ynt: Yeni Cj 8 Hayırlı olsun. Daha uzunların yerini bilmiyorsanız öğreneceğiniz çok şey var demektir..(, Debriyaj pedalının altında ki butona ayağınızla basarak kullanabilirsiniz.

6. hsn

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Hayırlı uğurlu olsun. Çok diri duruyor. :)

7. hsn

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: Cj Aracınız Orijinal Mi ? Araç Sorgulama Linki Eyvallah Emin abi. Hayırlısıyla ilk aşamayı geride bırakalım sonrası kolay. :)
  8. hsn

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: Cj Aracınız Orijinal Mi ? Araç Sorgulama Linki Emin abi ikinizde harika görünüyorsunuz. Cj daha da dinçleşmiş. Okulu bitirip çalışmaya başladım, haliyle arayışlar başladı. Edineceğim aracı koruyup kollamak için gereken özeni sizin gibi bende göstermek için çabalayacağım. Tabi yardımınıza...
  9. hsn

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Resimleri gördüğümde Emin abinin demir-beygirini anımsadım. 2'sinede maaşallah. :) ;D

10. hsn

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Maaşallah çok güzel. Hayırlı olsun.

11. hsn

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Harika bir gezi olsun. Paylaşım için teşekkürler :) :)
  12. hsn

Tahoe Sport Vortec Ses İzolasyonu

Ynt: Tahoe Sport Vortec Ses İzolasyonu Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Mağzemenin adı ve birim fiyatı nedir? Kendi garajımızde yapabileceğimiz bir çalışma mıdır..? teşekkürler

13. hsn

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... Hayırlı uğurlu olsun. Cj ler narin araçlar değildir terettütde kalmayın. Kolay gelsin :)
  14. hsn

Cj-8 Yağ Kaçırma

Ynt: Cj-8 Yağ Kaçırma Merhabalar aracınız hayırlı olsun. Konuyla ilgili olarak yakın zamanda yağ değişimi yapıldıysa, 1) Yerine tam olarak oturtulamayan yağ filtresinde kaçırıyor olabilir. 2)Karter yağını boşaltmada istifade edilen civatalı tıpa yuvasına oturmadığı yada dişlerin zamanla...
  15. hsn

Fotoğraflar Kayboldu

Ynt: Fotoğraflar Kayboldu Problem devam ediyor. ??? ::)

16. hsn

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Tarihlerde çok net olmamakla birlikte 1979 senesine kadar 3.8 I6 (sıralı 6 silindir) tek boğaz karbüratör beslemeli motor kullanılmıştır. 1979 senesinden itibarende 4.2 I6 çift boğaz karbüratörlü motor kullanılmıştır. Türkiye de sayılı Amerika da yaygın olarak V8 motorlara...
  17. hsn

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Cj grubunda fabrikasyon olarak dizel motor yoktur. Dizel motorlar tahmin edeceğiniz gibi ekonomi amaçlıdır. Vergi boyutunda ise bilgim yok.
  18. hsn

Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları

Ynt: Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları Hayırlı uğurlu olsun abi. Kontak harika görünüyor :) ;D elinize sağlık.

19. hsn

Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler

Ynt: Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler Ünal Bey aracıma parça alırken ustalar beni hep orjinal parcalara yönlendiriyordu fakat ben hep yerli sermayeye destek olmak amacıyla çok kez yerli ürünleri tercih ettim fakat sonu hep hüsran olmuştur. :) Umarım bu konuda sanayimiz gelişim gösterir...
  20. hsn

bu da bizim emsalsiz çocuk

Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk Davut Bey merhabalar. Şehir dışında olduğum için yanınıza uğrayamadım. Ama dönüşte nasipse mutlaka uğramak isterim. Bu forumda kimsenin niyeti sizinle atışmak sizi kızdırmak yada sataşmak olamaz. Ayrıca aracın orjinal olduğundan şüphe duyduğumu da söyleyemem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR