Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları
Tekrar hayırlı olsun abi. Bende eski cj'me hidrolik direksiyon attırmıştım.Usta soğolsun direksiyonu öyle bir takmıştı ki normal hizasından yarım tur sağ tarafa çevrilmiş bir şekilde montajını yapmıştı. ;D ;D Usta bu ne dediğim de...
Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk
:) :) Emin abi aracın sahibi mutlaka bizlere aydınlatıcı bir açıklama yapacaktır. Zira konu gerçekten kafa karıştırıcı. ??? ::)
Ynt: Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları
Emin abi geri dönmüşsün :) :) Paylaşımlarına hasret kalmıştım. Diğer açtığın konular gibi bunu da arşivliyorum. :) :)
Ynt: Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler
Ünal bey paylaşım için teşekkürler. Ben bu bilgileri aynı iş için defalarca ustalara gidip, tekrar tekrar paralar ödeyerek öğrendim. Maliyetli bilgiler oldu benim için. Umarım başkalarının canı paylaşımınız sayesinde yanmaz..Kolay gelsin
Ynt: Cokk Ugrastıkk. :d
Maaşallah çok güzel bir araç ortaya çıkmış. Huzurla binmenizi dilerim. Resimde dikkatimi çeken aracın arka park lambalarını takmamışsınız sebebini merak ettim.
Ynt: Skull Cj8
Aynı sorun benim araçta da vardı. Sorun arkaların kampana oluşu ve deforme olduğu için nekadar ayar yaptırsam da tutmuyordu. Orjinal kampana ve balatalar benim aracım için işin çözüm noktasıydı. Ama sizin araçta farklı bir sorun da olabilir.
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım
Rıfat Bey geçmiş olsun olsun diyorum. Ama arabayı alamamanız emin olun hayırlı olmuştur. O tarafın arabaları pek tekin olmuyor. Motoru toplanmış olsa bile nekadar fabrika değerlerine sadık kalınarak toplandı orası da muamma tabi. Bukadar muammanın içinde de...
Ynt: Gezentimete Gürcistanda:)
hmm çok sevindim problem olmamasına. :) Baküyü, Azerbaycan'ı tavsiye ederim. Çünkü yurt dışına çıkıp dil sıkıntısı çekmeyeceğiniz tek ülke diye biliyorum. Aynı kökenden oluşumuz, dilimizin çok benzer oluşu, istisnalar hariç insanların çok cana yakın ve Türklere...