Arama sonuçlarınız

1. hsn

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Mesajına geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Evet Azerbaycan Baküde öğrenciyim. Burası da eski sovyet ittifakı ülkelerinden olduğu için çok benzer yönleri var. Keşke gelebilseydiniz baya yaklaşmışsınız. Umarım gelememe sebebiniz ciddi bir problem değildir.

2. hsn

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Benim aracımda (CJ8) 7+1 olarak geçiyordu ve problem yaşamıyordum. Ruhsatta ne yazıyorsa o şekilde konumlandırılmalı koltukar aksi taktirde problem yaşanır.
  3. hsn

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Azerbaycan da öğrenciyim, Gürcüde de zaman zaman bulunuyorum. Tiflis gerçekten çok başka bir yer.Ayrıca ülkenin az gelişmiş olmasının olumlu neticelerinden en önemlisi doğanın ve kasabaların bakir kalmış olması. Ayrıca sovyetlerden kalma birçok kalıntılarıda görme...

4. hsn

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep) Ön camdan sonrası biraz uzun mu oldu yoksa fotoğraftan göz yanılgısı mı acaba? ??? ::)
  5. hsn

BİR JEEPİN ANATOMİSİ 3

Ynt: Bir Jeepin Anatomisi 3 elinize ve emeklerinize sağlık. Kazasız belasız günler geçirmeniz dileğiyle.

6. hsn

Satılık CJ 5 1980 MODEL

Ynt: Satılık Cj 5 1980 Model Şanzuman bölgesi çok güzel olmuş.

7. hsn

jeep cj7 trafik kazası

Ynt: jeep cj7 trafik kazası vidyoyu izlediğimde jeepin aldiği hasar benide dusundurdu fakat altindaki yorumlari okudugumda aracin fiber glass imitasyonu oldugunu anlayinca araca olan guvenim tekrar artti..Ne kadar guvenli ise..,
  8. hsn

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Recep bey vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Şuan için güzel bir motor bakımı yaptırıp sonucuna göre adım atacağım. Resimleri de merakla bekliyorum.teşekkürler
  9. hsn

Jeep Tarihçe

Ynt: Jeep Tarihçe adamlar aşmış.. :)

10. hsn

7.Cadde ( Bir Ankara Modifiyesi )

Ynt: 7.Cadde ( Bir Ankara Modifiyesi ) Başarılı.

11. hsn

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Niyazi abi merhabalar. Link olarak atabilir misiniz.? Yazarak bulamadım..Teşekkürler
  12. hsn

Mercedes 300SE

Ynt: Mercedes 300SE Mercedes forumlarından okuduğum kadarıyla K-jetronik denilen bir sistemden ötürü LPG ile uyumu sıkıntılıymış. Bunun haricinde araca sıralı sistem uygulanamıyor, sebebi araç karbüratörlü. Diferansiyel açılıp bakılacak ne çıkacağı belli olmaz fakat keçe bilye ayarlamalar...

13. hsn

Cj 5 arıyorum

Ynt: Cj 5 arıyorum Hayırlı uğurlu olsun..
  14. hsn

fatihin aslanları..

Ynt: fatihin aslanları.. Trabzonsporlu olarak avrupa kupasında galatasaray için gerçekten tek yürek olduk ve çok mutlu olduk..Başarılarının devamını yürekten temenni ederim.
  15. hsn

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları Çok iyi yaa. :D :D Acayip keyif aldım.. Ama vidyo çekiminde ki şasiyle olan diyalogları merak ediyorum..Gavur inat etti gitmiyor ;D ;D çok güldüm..hala gülüyorum..kolay gelsinn..TAKİİİPPPPPP :) :)

16. hsn

MTV sistemi tamamen değişiyormuş.

Ynt: MTV sistemi tamamen değişiyormuş. benzine zam yapıp dizel araçları da piyasa salıp dizel araçları artırdılar şimdide dizele ayrı muamele yapılma durumu gerçekten çok komik..Görünen o ki, hükümet araba firmalarının kasasını doldurmaya devam edecek..Vergisini zaten hertürlü alıyor..kafa...
  17. hsn

HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri

Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri harika çok teşekkür ederim teoride öyle olduğunu düşünmüştüm ama nasıl sorsam diye düşünüyordum..tekrar çok teşekkürler paylaşım için..
  18. hsn

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim tenefüsde maç oynayacağız diye takım kurana kadar zilin çalması.. ;D ;D öğle arasında ançak oynayıp terli terli derse girmek..gün sonuna kadar biz kazandık diye dalaşmalar. :)

19. hsn

Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun :))

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun :)) Çok iyi.. ;D ;D
  20. hsn

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Dursun tutmuş temeli temel sana bir soru soracağım demiş temel eyvallahı çekmiş.. dursun: Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz, iğnesi var sokamaz nedir bu..? temel: Öpeyim öyle arıyı demiş ;D ;D ;D Altta ki, mart ayında denize girebilir misin?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR