Arama sonuçlarınız

1. hsn

Bir Derin Hikaye

Ynt: Bir Derin Hikaye Emin abi selamlar sevgiler..Uzun zamandır konuşamadık umarım salığınız sıhat ve huzurunuz yerindedir..bu arada konu ve paylaşımlar harika.. sıkılmanın lafı bile olamaz.. :) araya da cj muhabbetlerini serpiştirmeler yerinde ve kararında..Seyit beye de çok...

2. hsn

Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

Ynt: Ünal ÇELİK'in Dikkatine! Olayın dışında olduğum için gerçekten ilginç geldi bana konu. Konununda nereye gideceğini merak ediyorum..
  3. hsn

cj ' de v8 farkı

Ynt: cj ' de v8 farkı dedelere saygıda kusur olmaz.. :)

4. hsn

Bir Derin Hikaye

Ynt: Bir Derin Hikaye galiba değil direk öyle hocam..Terbiye, beyefendilik, duruş, asalet bunlar insanların içinde barınamazsa ardı arkası kesilmez talihsiz hikayeler raslantı olamaz..
  5. hsn

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI) bu işin matematiği budur..

6. hsn

cj ' de v8 farkı

Ynt: cj ' de v8 farkı ve evet... ;D http://www.youtube.com/watch?v=om2ZPDeAo7g&list=UUV8Je4O2qj29J2XMnFhT_Hw&index=12

7. hsn

cj ' de v8 farkı

Ynt: cj ' de v8 farkı http://www.youtube.com/user/zz572?feature=watch buda benim favorimm.. :)
  8. hsn

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI) Trafik polisiyim diyede teminat veriliyor..helal olsun sana . fıtık içinde geçmiş olsun.. ;D ;D
  9. hsn

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Evet yaw bende merak ediyorum..umarım tadilatla ilgili bir problem yaşanmamıştır.

10. hsn

En Son Hangi Filmi İzledik?

Cadillac records (aşkın müziği) blues ve cadillac üzerine harika bir film.. Not: Gerçek hikaye üzerine çekilmiş bir yapımdır.

11. hsn

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Maaşallah çok güzel görünüyor. :)
  12. hsn

cj piyasasını katledenlere

Ynt: cj piyasasını katledenlere Fiyatların yüksek olması taleple de ilgili. Aracın yaşından ziyade piyasadaki talep önemli..Sonuçta ithal arabalar bunlar, yapılan tadilatlar alınan parçalar hep yurt dışından ve toplamında da güzel faturalara mal oluyor..Bende piyasayı yakından takip ediyorum ve...

13. hsn

Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz.

Ynt: Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz. başarılı.. :)
  14. hsn

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz maaşallah diyelim nazarda sakınalım..tekrar teşekkürler..
  15. hsn

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz harika bir manzara siz bu atmosferi soluma güzelliğine nail olmuşsunuz tebrikler..Çıktığınız rakıma kadar hep araçla mı ilerlediniz? ve araçta rakım artıkça çekiş düşüklüğü gibi problemler yaşadınız mı? teşekkürler

16. hsn

Akış Kesip,Gaz Kesmeyenler Off-Road Grubu; Yiyiyorsa Gel Turu ( 02 Aralık 2012)

Ynt: Akış Kesip,Gaz Kesmeyenler Off-Road Grubu; Yiyiyorsa Gel Turu ( 02 Aralık 2012) Çok keyifli bir gezi olmuşa benziyor (herkesin yüzü gülüyor) :D :D CJ ninde olması ayrı bir güzellik katmış ;D paylaşım için teşekkürler..nice güzel etkinliklere..,
  17. hsn

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz favori konularıma direk girme butonunu bulamıyorum..Sadece konuyu kayıt et yapınca girebiliyorum..Ben mi göremedim acaba..? teşekkürler

18. hsn

4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler

Ynt: 4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler oyyy gözüm ağrıdı. ;D ama harika bir derleme olmuş..Paylaşandan hazırlayana kadar herkesin emeğine sağlık..4WD araçlarda el freni konusu gerçekden doğru hiç düşünmemiştim..
  19. hsn

Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri..

Ynt: Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri.. Tecrübeyle sabitlenmiş bilgi kaynağı..(, elinize sağlık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,196
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri