Arama sonuçlarınız

1. hsn

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) hayırlısı var bir sıkıntı... ::)

2. hsn

2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker

Ynt: 2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker Bunu videoyla desteklersınız harika olur...
  3. hsn

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. Maaşallah..Allah nazarlardan saklasın..Nazar boncuğu benden ;D

4. hsn

Aracımı yükseltmek istiyorum !!

Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !! makas küpelerinin bakış açısı çok önemli..Küpe dışa doğru esneme yapacak pozisyonda makas yükseltilmeli. Aksi taktirde makas rahat bir esneme yapamayacak ve daha fazla darbeyi araca ve sürücüye yansıtacaktır. Buda uzun vadede araçda zayıf olan parçaların...
  5. hsn

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı C kodlu motor hangi kasa veya hangi yılda koyulmuş cj'ye?

6. hsn

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI çok üzülüyorum..Etkilenmemek elde mi? boğazıma bi yumru...yutkunmak mümkün değil? çok üzülüyorum..Yaptıklarımız ve yapamadıklarımız için bizi affedin..

7. hsn

Direksiyon kutusu problemi

Ynt: Direksiyon kutusu problemi direksiyoncu ustalar var..onların bakması nokta atışı yapılması gerekenleri söyleyecektir..Muhtemelen contadan kaçırıyor
  8. hsn

NEDEN CJ?

Ynt: NEDEN CJ? +1
  9. hsn

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş harika bi çalışma keyif aldım..(, ;D

10. hsn

NEDEN CJ?

Ynt: NEDEN CJ? eski arabalar zaman, sabır, para ve sevgi ister. Bence gerçek klasik kullanıcısı bu özellikleri barındıran yada barındırabilen insanlardan oluşur.Bunun tersi ise anlık hevesle alınıp pişman olunup satılmayla biten bir hikayedir..

11. hsn

Neden?

Ynt: Neden? Lüzumsuz (!) bilgiler ansiklopedisi yazar: Taner Korugan güzel bir çalışmadır evet paylaşım için teşekkürler
  12. hsn

CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. kus.bakma Emin abi geç okudum. bilgilendirmen için teşekkürler.

13. hsn

CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. Emin abi benim yaşadığım yer (Trabzon) çok sulak olduğu için distribitörle sürekli su geçişlerinde sıkıntıya kalıyorum. acaba açtığınız başlığa uygun bir madde olabilir mi? bu konunun önünü nasıl almamışlar..? sonuçda savaş amaçlı üretilmiş...
  14. hsn

CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU

Ynt: CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU Vadaaaa bende bilmiyordum.Çok aydınlatıcı oldu teşekkürler..Aslında kafama takılmamış olmasıda ilginç ;D ;D
  15. hsn

cok beğendiğim bir canavar :))

Ynt: cok beğendiğim bir canavar :)) Biraz bilgi verebilir misiniz?

16. hsn

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem :)
  17. hsn

Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum bu konunun tartışılması güzel bende bazı noktalarda çelişki içerisindeydim açıkcası
  18. hsn

sonunda bende aldım :)

Ynt: sonunda bende aldım :) hayırlı uğurlu olsun..

19. hsn

ARDEŞEN OFFROAD OYUNLARI 14-15 TEMMUZ 2012

Ynt: ARDEŞEN OFFROAD OYUNLARI 14-15 TEMMUZ 2012 yarışmacı olarak olmasada atmosferi solumak için ardeşende olucağım ınsallah :)
  20. hsn

TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI,

Ynt: TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI, 1987 BJ60 kasasına uyarmı acaba.. ???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,196
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri