Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !!
makas küpelerinin bakış açısı çok önemli..Küpe dışa doğru esneme yapacak pozisyonda makas yükseltilmeli. Aksi taktirde makas rahat bir esneme yapamayacak ve daha fazla darbeyi araca ve sürücüye yansıtacaktır. Buda uzun vadede araçda zayıf olan parçaların...
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
çok üzülüyorum..Etkilenmemek elde mi? boğazıma bi yumru...yutkunmak mümkün değil? çok üzülüyorum..Yaptıklarımız ve yapamadıklarımız için bizi affedin..
Ynt: Direksiyon kutusu problemi
direksiyoncu ustalar var..onların bakması nokta atışı yapılması gerekenleri söyleyecektir..Muhtemelen contadan kaçırıyor
Ynt: NEDEN CJ?
eski arabalar zaman, sabır, para ve sevgi ister. Bence gerçek klasik kullanıcısı bu özellikleri barındıran yada barındırabilen insanlardan oluşur.Bunun tersi ise anlık hevesle alınıp pişman olunup satılmayla biten bir hikayedir..
Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.
Emin abi benim yaşadığım yer (Trabzon) çok sulak olduğu için distribitörle sürekli su geçişlerinde sıkıntıya kalıyorum. acaba açtığınız başlığa uygun bir madde olabilir mi? bu konunun önünü nasıl almamışlar..? sonuçda savaş amaçlı üretilmiş...