Arama sonuçlarınız

1. S

Ne Olursa Olsun, İlle de Adrenalin Olsun...

Ynt: Ne Olursa Olsun, İlle de Adrenalin Olsun... İz Tv'de de yaptıkları yarışlardan görüntüleri izleyebilirsiniz. Gerçekten harika adrenalin dolu yarışlar.

2. S

Dünyanın Çatısı da Isınıyor

Ynt: Dünyanın Çatısı da Isınıyor Everest'e zirve yapmak daha da kolaylaşacak :)
  3. S

Beş Kıtada Beş Maraton Beş Zirve

Ynt: Beş Kıtada Beş Maraton Beş Zirve Erdem görüntü için çok teşekkürler. Gurur duyuyorum. İnşallah dünya çapında pek çok orgaznizasyonda böyle göğüs kabartan tablolar ile yer alacağız.

4. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Şenol Bey merhabalar, Aramıza hoşgeldiniz. Motosiklet tutkunuzu bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz. Yolunuz açık olsun...
  5. S

Canlı Yayında Anlaşamama :)

Ynt: Canlı Yayında Anlaşamama :) Sedat acımamak mümkün mü? :) Valla adam ter dökmüş.

6. S

Beş Kıtada Beş Maraton Beş Zirve

Ynt: Beş Kıtada Beş Maraton Beş Zirve Bursa'da anılan bir isim olarak hatırlıyorum. Sürekli Uludağ'a tırmanırmış. Kendisini gerçekten kutluyorum.

7. S

TDF İran Demavent Tırmanışı

Ynt: TDF İran Demavent Tırmanışı Ekibe başarılar, hayırlı tırmanışlar dilerim. İnşallah yakın zamanda bizde zirve faaliyetleri yapacağız dimi Erdem ;) :)
  8. S

Kaş Sualtı Arkeo-Park'ı Kuruldu....

Ynt: Kaş Sualtı Arkeo-Park'ı Kuruldu.... Geçtiğimiz yaz yaptığımız Gökçeada Sualtı Milli Parkı dalışından sonra umarım burasınıda görmek kısmet olur. İz Tv'de Uluburun batığı ile ilgili kapsamlı bir belgesel yayınlanmıştı. Uluburun teknesinin yapım aşaması gerçekten yorucu ve emek dolu. Tekne...
  9. S

Yamaç Paraşütü’nün Kraliçesi

Ynt: Yamaç Paraşütü’nün Kraliçesi Harika, gerçekten gurur verici bir olay. Ama televizyon kanallarında böylesi göğüs kabartıcı olayları izleyememek ne kadar vahim. Bize ait olan sevinçlerden ne kadar uzak ve habersiz kalıyoruz. Sayın Fulya Hanımı defalarca kutluyorum. İnşallah daha nice...

10. S

Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı İbrahim Bey başınız sağolsun. Merhumeye rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

11. S

Magnum Fotoğrafçılarının Gözünden Türkiye

Ynt: Magnum Fotoğrafçılarının Gözünden Türkiye Gezenbilir olarak bu sergi için bir organizasyon yapılacak. Kısa bir giriş yapayım böylece. Konu ile ilgili detaylar duyurulacaktır. Hoşçakalın.
  12. S

Ne Yapacağız Şimdi ?

Ynt: Ne Yapacağız Şimdi ? Bilgiler için çok teşekkür ederim. İnşallah böylesi gergin anlar yaşamayız. İyi dalışlar...

13. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Rana hanım merhabalar, Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Gezenbilir'e renk ve enerji kattınız ;) :D
  14. S

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya Katılım listemizin güncel hali : 01. Seyyahasan (Hasan Kasapoğlu) 02. Yol (Sedat Açıl) 03. Suzan 04. Huzur (Özden Tunçer) 05. Lukas Thiele 06. Zeynep Kesdoğan 07. aura (derya bayrak) 08. Lavinya8620 09. Hamdi Özçelikel 10...
  15. S

Bize katılmamaları için hiç bir sebep yok. Tabiki olabilir. Hem farklı bir atmosfer oluşmuş olur.

16. S

Geliyorum diyenler ;) 1. Seyyahasan (Hasan Kasapoğlu) 2. Yol (Sedat Açıl) 3. Suzan
  17. S

Geliyorum diyenler ;) 1. Seyyahasan (Hasan Kasapoğlu) 2. Yol (Sedat Açıl)
  18. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz, Gezenbilir faaliyetlerinde buluşmak üzere.

19. S

Topkapı Sarayı III. Murat Odası, Topkapı Sarayı Mutfakları, Haseki Sultan Hamamı, Ayasofya Batı Minareleri, II. Selim Türbesi, Şehzadeler Türbesi, Cafer Ağa (Soğukkuyu) Medresesi, Kadırga Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi, Rüstem Paşa Medresesi Mimar Sinan eserleri Sultanahmet’te, Roma Dönemi’ne...
  20. S

Gezenbilir fotoğraf dostlarım, Herkese selamlar. İlkini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz ve gerçekten çok keyifli geçen <A HREF="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4164">Sinan'a Saygı; Beşiktaş'tan Üsküdar'a</A> fotoğraf gezimizin ardından şimdide yönümüzü Sultanahmet'e çeviriyoruz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri