TDF İran Demavent Tırmanışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,783

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığının 2007 yılı faaliyet programında yeralan İran Demavent Dağı Kış Tırmanışı görülen lüzum üzerine 05-12 Mart 2007 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Faaliyete katılacak sporculara önemle duyurulur. Katılım listesi ekte belirtilmiştir.

ADI SOYADI BÖLGESİ

ERTUĞRUL TUGAY İZMİR

KORKUT GÜVEN BURSA

MUSTAFA KIZILTAŞ BALIKESİR

EMRAH ÖZBAY İZMİR

SEYRAN SUCU MUĞLA

NAHİDE ALPDOĞAN İZMİR

MUSTAFA ÖZPOYRAZ NİĞDE

TUBA ARIS HATAY

Etiketler
Ynt: TDF İran Demavent Tırmanışı

Ekibe başarılar, hayırlı tırmanışlar dilerim.
İnşallah yakın zamanda bizde zirve faaliyetleri yapacağız dimi Erdem ;) :smiley:

Tabikide Hasan . Daldan Dala Konar Misali Zirveden Zirveye . İnşaaaalllaaaah ;D

Alında Daha Farklı Fantezilerde Geliştirebiliriz Konuyla Alakalı

Başarılar diliyorum.
Demavend kış tırmanışı Türkiye'nin de yapılmış en yüksek kış zirvesi diye biliyorum.
Teknik anlamda zorluk yok ancak çok soğukkkk :eek:
Geçen kış biz Ağrı'yı denerken klübümüzden bir ekip Demavend'deydi.
Ekibin yarıdan çoğu zirve yapmayı başarmıştı ama soğuktan perişan olduk demişlerdi ;D

GokhanUzun' Alıntı:
Demavend kış tırmanışı Türkiye'nin de yapılmış en yüksek kış zirvesi diye biliyorum.

Evet Türkiyenin En Yüksek İlk Kış Solosu,
Bizim Kulübün Akademik Danışmanı
Sedat TELÇEKEN Hocama Ait

Konuyla İlgili Faaliyet Raporunu en Kısa Zamanda Siteye Ekliyeceğim

Tebrik etmek lazım.
DAG'dan Deniz Kartal'ın da solo bir tırmanışı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Sanırım 3-4 yıl önce yapmıştı.

Yanlış Hatırlamıyorsam Sedat TELCEKEN 2000 Yılında Gerçekleştirmişti Bu Tırmanışı

Türkiye dağcılık federasyonu faaliyet programında yer alan İran Demavent dağı tırmanışı dün (06.03.2007) başladı, sporcularımız aynı gün saat 06.00'da Tahran'dan Rine'ye hareket etmiş, saat 17.00 sularında 3100 kampına ulaşmışlardır. Sporcularımız bugün saat 08.00'da (07.03.2007) 4200 kampına (Panegaha) hareket etmişlerdir. Tahmini saat 15.00 sularında 4200 kampında olacaklardır.

TDF

Sporcularımız saat 08.00'da (08.03.2007) 4200 kampına (Panegaha) .14.00 gibi kampa varmışlardır kar ve soğuk hakim .Bu sabah 09.03.2007 07.00'da zirveye hareket edecekler.

TDF

Türkiye Dağcılık federasyonu 2007 faaliyet programında yer alan İran Demavent dağı tırmanışına TDF yönetim kurulu üyesi Ertuğrul TUGAY'ın liderliğinde sporcularımız çok kötü hava koşullarına rağmen zirve yapmayı başarmış ana kampa ulaşmışlardır. Yarın sabah 10.03.2007 saat 09.00 da (camii) 3200 kampına Rine'ye daha sonra Tahran'a hareket edeceklerdir.

TDF

Türkiye Dağcılık federasyonu 2007 faaliyet programında yer alan İran Demavent dağı tırmanışına TDF yönetim kurulu üyesi Ertuğrul TUGAY'ın liderliğinde sporcularımız çok kötü hava koşullarına rağmen zirve yapmayı başarmış ana kampa ulaşmışlardır. Yarın sabah 10.03.2007 saat 09.00 da (camii) 3200 kampına Rine'ye daha sonra Tahran'a hareket edecekler.

TDF

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler