Arama sonuçlarınız

1. S

21 Ocak Kartepe Kayak Turu

Ayçacım hazır ol gezenbilir olarak Kartepe'yi keşfe gideceğiz. Kayak takımlarını hazırla.

2. S

Bu arada; Kodosk'uda ziyaret etmeyi unutmadık. Kodosk'ta Kartepede doldurulması gereken bir boşluğu tamamlamış. Pistlerde kayarken içiniz rahat olsun. Kodosk'un çoğunluğu doktorlardan oluşan kurtarma ekibi her an yanınızda.
  3. S

Gezenbilirden herkese selamlar, Arkadaşlar geçtiğimiz hafta kartepede gerçekten sıkı bir board faaliyeti yaptık. Kartepe ile ilgili hemen güncel bilgilere ve bir kaç foto ile son duruma bakalım. Ulaşım gerçekten çok iyi. Kartepe'ye çıkan yol harika. Geçtiğimiz hafta hem board yaptık hemde...

4. S

Bisikletle Japonya Fotoğrafları

Ynt: Bisikletle Japonya Fotoğrafları Caner Bey, Çok ama çok güzel ve bir o kadarda anlamlı bir gezi yapmışsınız. Bu gezi ile ilgili mutlaka ama mutlaka bir söyleşi yapalım. Anadolu turunuzda başarılar diliyorum. Hayırlı yolculuklar. Dönüşte bu söyleşi konusu hakkında görüşelim. Gittiğiniz...
  5. S

Oylat Kaplıcaları

Ynt: Oylat Kaplıcaları Mesaj alındı. Kaan paşam o fotoğrafları görünce benim ayaklar kesildi zaten yerden. Gezi için plan yapmaya başlıyorum. En kısa zamanda içinde doğa,kaplıca ve fotoğraf olan tadı damaklarda kalacak bir gezi planını aktive edeceğim. Herkese hayırlı olsun.

6. S

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

Ynt: KOÜDAK Tırmanma Duvarı Koüdakkkkk! Hayırlı olsun duvarınız. Geçen sene takılamadım kulübe. Bu senede yer yurt değiştirdik. İyi tırmanışlar size.

7. S

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker Berk bu geçtiğimiz haftasonu kartepede babanla görüştüm sana çok selamı var ;) :D Valla inanmazsın! Sizin kodosk kurtarma ekibi varya onun orayada uğradım baban ordaymış görüştük selam sabah işte. Kendine iyi bak. Tez zamanda bekliyoruz paşam :D :D
  8. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Necmi paşam doğru yerdesin. Malzemelerini hazırla, yol yakındır. Aramıza hoşgeldiniz.
  9. S

Bisikletçiler Buraya

Ynt: Bisikletçiler Buraya Halil söz vermiyim ama pazar orda olmaya çalışacağım.

10. S

Başsağlığı

Ynt: Başsağlığı Allah rahmet eylesin.

11. S

Bugün Doğan Üyelerimiz

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... Mutlu yıllar metanoya Sevgiler...
  12. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar. Arkadaşlar hoşgeldiniz. Forumumuzda sizlerde beraber iyi işlerde bulunacağız. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

13. S

Bisiklet Videolarım

Ynt: Bisiklet Videolarım Halil videolar süper. Çok iyi olmuş. İzlerken heyecanlandım valla. Finallerinde başarılar. Kolay gelsin.
  14. S

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? İyi aletler. Çamurun bol yolun açık olsun bakalım. Ayarlarsan ;) bir organizasyon yaparız.
  15. S

2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları (Universiade) Erzurum

Herkese hayırlı olsun. Gerçekten harika bir olay.

16. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba. Aramıza hoşgeldiniz. Birlikte pedallamak ümidiyle.
  17. S

Türk Kadın Dağcı Küresel Isınmaya Karşı Tırmanacak

Ynt: Türk Kadın Dağcı Küresel Isınmaya Karşı Tırmanacak Özlem hanımı takdir ediyorum. İnşallah faaliyetini tamamlarda amacına ulaşır. Bir yandanda şunu demeden de edemiyorum kendi kendime: Herşey alenen ortada. Dünya tersine döndü nerdeyse milletin aklı nerlerde bilmem?? Ya illa bişeylerin...
  18. S

Valparaiso - ŞİLİ

Ynt: Valparaiso - ŞİLİ Yazınız ve fotoğraflar için teşekkürler. Gerçekten çok açıklayıcı. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum ;)

19. S

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Arkadaşlar kısmetse bu haftasonu Kartepe'deyim. İyi bir inceleme fırsatı bulurum. Sanırım yetkili kişilere de ulaşabilirim. Yazılanları ve gözlemlerimi ilgilisine aktarırım. Gerçekten İstanbul'a yakın bir yerde güzel bir kayak pistinin olması harika olur.
  20. S

Nice Mutlu Yıllara...

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... Mutlu Yıllar :)) Doğum gününüz kutlu olsun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri