Arama sonuçlarınız

1. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Derya ve Hüseyin, Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah sitemizin içeriği sizlerle daha da genişleyecek ve daha iyi faaliyetlerde bulunacağız. Görüşmek üzere.

2. S

Uygarlık !.. Ve Balina Avı !..

Ynt: Uygarlık !.. Ve Balina Avı !.. Bu vahşetten başka bir şey değil tabiki ve hiçbir haklı sebebi olamaz. Barbarlık festivalinden görüntüler sanki. Açıkçası kendimizede bişeyler batırmadan edemeyeceğim. Kurban bayramında yaşanan manzaralar da ortada. Bayramda yaşanan o görüntüleri ne haklı...
  3. S

Ertuğrul Fırkateyni Su Yüzüne Çıkarılıyor

Ynt: Ertuğrul Fırkateyni Su Yüzüne Çıkarılıyor Evet uzun yıllar önce yaşanmış acısı hala yürekleri sızlatan Türk Deniz Tarihinin en hatırlı olaylarından biridir Ertuğrul Fırkateyn'i. Yakın bir arkadaşım geçtiğimiz sene Konu ile ilgili çok kapsamlı bir araştırma için Japonya'ya gitmişti. Deniz...

4. S

Miniaturk

Ynt: Miniaturk Havanın güzel olduğu bir haftasonu gidelim. Hatta çok karlı bir günde gidip miniafotoğraflar çekelim ;) :D
  5. S

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Gezenbilir dostlarım, Ekibimizden haber alan var mı? Bugün ulaşamadım kendilerine. Son güncel bilgiye sahip olan varsa eklerse sevinirim.

6. S

Bisikletçiler Buraya

Ynt: Bisikletçiler Buraya Olur mu Erhan Paşam, Sen yaparsın bu işi. Ya zaten maksat yolda olmak. Toplanalım sohbet, muhabbet, yol hikayeleri, gezile, fotoğraf farklı ve zevkli bir yöntem bisiklet. Bence böyle bir şey aklında durmasın sen al bir bisiklet :D:D

7. S

Photoshop Hakkında Faydalı Siteler

Ynt: Photoshop Hakkında Faydalı Siteler Hangisine bakacağımı şaşırdım. Gerçekten hepsi faydalı siteler. Teşekkürler.
  8. S

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları Gökhan abinin bahsettiği rotada çok keyiflidir. Sarıalan-Çobankaya geçişi. 4 km'lik güzel bir parkur orman içi. Sarıalan'da da Çobankaya'da da harika kamp yerleri vardır. Zaten otellerden sonra ki yükseklikte ağaç yoktur. Ama zirve yolculuğununda keyfi ayrı.
  9. S

Rampacılar İsviçre Çıkartması - Ekim 2006

Ynt: Rampacılar İsviçre Çıkartması - Ekim 2006 Sibelcim ellerinize ayaklarınıza sağlık. Video çekimi keyifle izledim. Kışın tadı ayrı güzel valla.

10. S

Bisikletçiler Buraya

Ynt: Bisikletçiler Buraya Ya hani biz bisiklet ekibi kuracaktık. En azından İstanbulda oturan arkadaşlara sesleniyorum. Yakın zamanda bir toplansak. Konuşsak tanışsak. Bahara kadar organize olalım. Uzun veya kısa metrajlı turlar düzenleyelim. Birikimlerimizi canlı canlı paylaşalım. İki sene...

11. S

"Trafikte Bisiklete Saygı" İmza Kampanyası

Ynt: "Trafikte Bisiklete Saygı" İmza Kampanyası İnşallah bu tür kampanyaların faaliyetlerini göreceğiz. Yeni kentleşme projeleri içinde dikkat ediyorumda bisiklet yolları yapılmaya başlandı. Hergeçen gün genci yaşlısı bisiklet kullanıcılarıda artıyor. Babam Fransa bisiklet turnuvasına...
  12. S

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker Berk Paşam, Hayırlısı ile bekliyoruz seni.

13. S

Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı

Ynt: Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı Allah rahmet eylesin. Dağcılık camiasının başı sağolsun.
  14. S

Dağcılara Uyarı; Zirve Tırmanışında İzin Alın

A.A. Gençlik ve Spor Niğde İl Müdürü Metin Kaplan, Dağcıların Demirkazık dağına izinli tırmanmalarını istedi. Kaplan, Aladağlar Demirkazık Zirvesi'nde 2 dağcının hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, özellikle kaya tırmanışı yapan dağcıların Demirkazık'ta çok dikkatli...
  15. S

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Bunların nerden çıkacağı belli olmaz. Bir bakmışsın sabah Antep'ten sofra başından fotoğraflar dökülüvermiş. Yemeğin dumanı nerdeyse ekibimiz orada :D :D

16. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Murat Paşam görünen o ki büyük bir gezenbilir tanışma partisine ihtiyacımız var :D :D Hani şöyle yemeli içmeli. Maksat sinerji oluşsun ;) :D Tahsin Bey sizede hoşgeldiniz diyorum.
  17. S

Nice Mutlu Yıllara...

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... Sevgili Medusa ve Cumhur, Doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel yıllara.
  18. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arno merhaba dostum, Hoşgeldin.

19. S

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Gezenbilirin değerli kadrosu yol maceraları ile bizleride bir serüvenin içine alıverdi. Sedat paşam, Seyahatiniz boyunca başarılar diliyorum. Gerçekten keyifli bir organizasyona imza atıyorsunuz. Geziyle ilgili şu an için fotoğraftan ziyade atmosferi akratan yazılar...
  20. S

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2536 İki sene önce Bulgaristan Varna'ya gittim. Gerçekten keyifli bir yer. Bulgaristan'ın en güzel sahil şehri. Eğlence mekanları oldukça iyi. Ekonomik olarakta kendimi çok rahat hissetmiştim ;D ;D Yeme, içme ve eğlence sektörü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri