Arama sonuçlarınız

1. S

Mevlana Müzesi'ne Ziyaretçi Akını

Mevlana'nın 733'üncü Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin son günündeki Şebi Arus'un programının yapılacağı haftasonunda otellerin tamamı doldu. Konya, bu yıl 17 gün süren programları izlemek için kente gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Bu yıl 1-17 Aralık tarihleri...

2. S

Savaşa Işık Tutan Sergi

Ynt: Savaşa Işık Tutan Sergi Adres Büyükdere Piyasa Cad. No: 27- 29 Sarıyer/İSTANBUL Telephone : +90(212) 242 38 13 -14 Fax : +90(212) 242 03 65 e-posta : shm@mail.koc.net Sadberk Hanım Müzesi Çarşamba günleri kapalıdır. Haftanın diğer günlerinde 10.00-17.00 saatleri...
  3. S

Atv Safari

Ynt: Atv Safari İki ay önce Uludağ zirveye çıkarken oteller bölgesinden kar çukuruna kadar atv motorlar ile atv safari yaptık. Harikaydı. Gerçekten çok zevkli bir olay.Ama motorların kuvvetli olmasında fayda var. Yoksa zayıf motorlar çok zevk verdiği söylenemez. Fotoğraflar ;

4. S

Menekşe Yaylası Trekking Turu (17 Aralık 2006)

Ynt: 17 Aralık Menekşe Yaylası Trekking Turu Özlemcim benim bir arkadaşım daha katılacak bu geziye. Sevim diye ben ekliyorum listeye. Listemizin son güncel hali ; 1-Özlem 2-Benimben 3-Seyyahasan 4-53diver 5-Sevim
  5. S

Ynt: 17 Aralık Menekşe Yaylası Trekking Turu Kafası hava durumuna takılan varsa; Haftasonu hava çok iyi olacak. Güneşli, mavi güzel bir gökyüzü bizleri bekliyor.

6. S

Ynt: 17 Aralık Menekşe Yaylası Trekking Turu Özlem merhaba. Bu haftasonuna senin gezinde bende varım. Fotoğraflar benden, gezdirmek senden.

7. S

Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun Hasan abi, Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere inşallah.
  8. S

Gürsu Havacılık Kulübü

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü İbrahim bey merhaba. Gezenbilir'e hoşgeldiniz diyim öncelikle :D :D Bunca zaman Bursa'da yaşamama rağmen böyle bir faaliyet olduğundan hiç haberim yoktu doğrusu. Gürsu'ya da sık sık gelmeme rağmen sizi nasıl göremedim kendimi ayıplıyorum :D Şimdi...
  9. S

3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması Bu şekilde fotoğrafları sonlandırıyorum. Gerçekten başarılı, sorunsuz ve eğlenceli bir organizasyon gerçekleştirdik.

10. S

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması

11. S

12. S

13. S

14. S

15. S

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması Bu yarışmada boy gösteren arkadaşlardan fotoğrafı olmayan yok sanırım. Mümkün olduğunca tüm fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum.

16. S

17. S

18. S

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması Arkadaşlar fotoğraflara kaldığım yerden devam ediyorum. Yarı final, final ve ödül töreninden fotoğraflar ;

19. S

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması Arkadaşlar iyi geceler herkese. Dediğim gibi fotoların devamı var. Fakat ben daha yeni geldim ve haftasonu yorgunluğunu atabilmiş değilim. Müsadenizle bu işin devamını yarına bırakıyorum. Finalden ve ödül töreninden harika görüntüler...
  20. S

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz