2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,089
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,533
Hiçbir ikinci sınıf insan olacak özelliğim yoktur. Ben gayet güzel kampımı yapan birinci sınıf bir insanım arkilerim. Dostlarım beni biliyor. Bana inanan ve güvenen kampçıdostlarım var.

Etiketler

Kampçılık benim ana hobimdir. Bu hobiyi uzun yıllardır yapıyorum. Pekçok kampçı dostum oldu. Dedikoducu şerefsizler bana hiçbir halt yapamazlar. Kampçı dostlarımla özgür hayatımı yaşamayı sürdürüyorum. Her türlü maliyeti paylaşır. Yediğimin içtiğimin bedelini de her zaman öderim. Hiçkimseden yararlanma düşüncem hiçbir zaman olmadı. Ben gayet kendine yetebilen birisiyimdir arkilerim.

Arkadaşlar özgür hayatımı özgürce yaşamak benim en doğal hakkım. Cinsel tercihim falan kimseyi ilgilendirmez. Dilediğim gibi de olur yaşarım. Hiçkimse bununla bana bir halt yapamaz. Benimle uğraşanların göreceği şey bana bununla hiçbir şey yapamayacakları gerçeğinden başka bir şey değil.

Ben kampçılık ve karavancılığın çok önemli bir bütün olduğuna, Kampçılık eğitiminin ufak yaşlarda başlaması gereken bir süreç olduğuna inanıyorum arkiler.
Kamp ve Karavan Dünyası'nın bütünlüğü benim için önemlidir. Bu yüzden ben kamplarımı herkese hitap edecek şekilde özgürce yaptım. İster sadece bir battaniyesi olsun, ister yüzlerce bin liralık karavanı olsun herkesi dostum bildim ve gördüm. İnsan ayrımı yapmadım. Hala daha da kamp yapan herkesi dostum görmeye ve bilmeye devam ediyorum arkiler.

Yarın Ulaşan'da kendime bir oda ayırttım. Arabada sabah çalışma sorunu oluyor. Gece vebasto ile yüklenip aküyü zayıflatmayalım. Rahat rahat otel odasında kalalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler